Seo Fast - Seo-fast.ru

Trec87

Membru
Vreau sa va prezint un Bux rusesc, Seo Fast, care plateste pentru: Serf, Task-uri , Like-uri, Subscribe Yotube/VK si vizionare Yotube. Nu trebuie sa investesti absolut nimic, pentru a incepe sa castigi cu Seo Fast.

Functioneaza de mai bine de 8 ani si plateste in Payeer, dar si, PM, QiWi, BTC, WbMoney, PayPal etc. Personal folosec Payeer.

Suma minima, pentru retragere in Payeer este de 5 Ruble; platile se fac instant. Bine, sunt momente, cand sistemul de plata nu este disponibil, deoarece se fac lucrari de mentenanta, dar dupa isi revine. Sa nu va panicati inzadar!

Zilnic, sunt foarte multe Task-uri, dar si, Serf; Se castiga binisor, avand in vedere, ca nu investesti nimic din buzunarul tau. Aseara, noaptea tarziu, am retras 11.52 Ruble, astazi am acumulat pana acum 6.80 Ruble. Banii castigati ii poti investi in alte jocuri sau cryptocurente, daca nu vrei sa investesti bani din buzunar.

Penru cine doreste sa se inregistreze in acest Bux, las link-ul: https://seo-fast.ru/?r=1873105

Multumesc si mult succes!
 

Atașamente

Ultima editare:

Trec87

Membru
Salutare! Inca 2 plati rezultate din Seo Fast, una in valoare de 11.27 Ruble si cealalta in valoare de 0.50 $, platiti separat in Payeer, deoarece dupa ce am facut task-ul, m-am inregistrat intr-un joc nou, mi-a dat: "Fonduri insuficiente", insa Administratia a fost foarte de treaba si m-a platit, pentru efortul depus.

Deci, acest Bux plateste fara probleme, asa ca, n-o sa va mai stresez cu mii de dovezi de plata, ci voi posta din cand in cand cate o dovada de plata. Suntem o comunitate, asa ca, postez doar site-uri verificate, care intr-adevar platesc, poate, pentru unii putin. Cert este ca platesc fara investitie si/sau alte "surprize".


Penru cine doreste sa se inregistreze, las link-ul: https://seo-fast.ru/?r=1873105

Multumesc!
 

Atașamente

Trec87

Membru
Inca o plata Seo Fast - Castiga Ruble rusesti fara investitie!

Este un Bux rusesc, care, cum am mai spus, plateste fara sa fie necesar sa investesti ceva din buzunarul personal si nu are restrictii,
precum au unele jocuri, de nu poti retrage banii, daca nu ai investit sau, daca nu ai CashPoint sau alte porcarii. Nu inteleg, de ce lumea nu prea se inghesuie sa se inreistreze, deoarece banii se castiga usor, ca tot majoritatea stati mai toata zua pe net.

Site-ul plateste! Platile se fac in: Payeer, Qiwi, PM, Yandex. Banii castigati in Seo Fast ii investesc in alte jocuri sau in cryptocurente ieftine, ca poate vor creste candva.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai Like/Subscrube pe Youtube si VK, sa vizionezi video pe Youtube, Serf sau sa indeplinesti diferite task-uri.

Mai sunt inregistrat si pe alte Bux-uri rusesti, insa in Seo Fast se castiga mult mai bine, in comparatie cu celelalte. Bine, nu prea am timp sa fac task-uri, de aveam castigam mult mai mult. Sunt task-uri, care costa 10-200 Ruble sau chiar mai mult. Aseara, noaptea tarziu, am retras 6.30 Ruble si acum mai am 16.26 Ruble in cont, dar inca nu au tecut 24 h, pentru a putea solicita o alta plata.

Penru cine doreste sa se inregistreze, las link-ul: https://seo-fast.ru/?r=1873105

Merci si succes!
 

Atașamente

Trec87

Membru
Alta plata Seo Fast in vaolare de 21.51 Ruble intrata instant in Payeer. Castiga Ruble fara nicio investitie! Banii se aduna foarte repede in comparatie cu alte Bux-uri.

Daca dispui de mai mult timp, atunci incearca sa rezolvi cat mai multe task-uri, si castigurile tale pot ajunge chiar si la 150-200 Ruble/zi

Banii castigati ii poti investi in alte jocuri, ca sa nu invetesti din buzunarul tau, sa cumperi cryptocurente sau sa faci publicitate link-lor tale referal pe site-le de profil.

Penru cine doreste sa se inregistreze, las link-ul: https://seo-fast.ru/?r=1873105Screenshot_36.png


Succes!
 
Sus