SITE INTERESANT - PLATA PRIN PAY PAL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Membru
Înscris
14 Noi 2019
Mesaje
7
Buna ziua,
de curand am dat de un site, sau mai bine zis de o aplicatie destul de interesanta, numita BuzzBreak!! Aceasta aplicatie care se poate descarca numai din Google Play, te plateste sa citesti stirile din aplicatie, sa te conectezi din ora in ora (daca doresti) - primesti un numar de puncte pentru acest lucru!
Daca doresti castiguri suplimentare, poti sa distribui codul tau de referral prietenilor, ei castiga bani...si tu la fel....
Castigurile nu sunt mari, dar cu un numar de referrali, acestea pot creste destul de mult!
Plata se face prin PAY PAL, in maxim 48 de ore, dar personal, am facut destule retrageri si au fost procesate mult mai repede!
NU POTI RETRAGE MAI MULT DE 0.50USD in 48 de ore, insa au fost dati in care am retras si 1 usd in acest interval...probabil depinde de cat de multe retrageri sunt procesate sau sunt in asteptare!
Mi-a platit de fiecare data fara nicio problema!Stiu, nu sunt sume mari...dar sunt constante...1 USD la 2 zile...nu este rau deloc zic....
A si inca ceva...primesti ca reward puncte...care ulterior sunt convertite in USD...Conversia se face automat si poti vedea instant cat ai castigat!!
Important este sa ai cat mai multi preteni care-ti introduc codul de referral....asa castiga si ei...castigi si tu....

PS: cei care vor sa dea o mana de ajutor las aici codul meu de referral : B03626167
Cel/cea care o sa-l introduca...este rugat ca ulterior, la schimb sa-mi trimita aici codul sau de referral pentru a-l putea introduce si eu la randul meu in aplicatie, astfel incat sa ajut si eu la randul meu!
- NU POT INTRODUCE DECAT UN SINGUR REFERRAL....ATAT, asa este setat programul (este si normal sa fie asa)...insa eu voi castiga bani pentru el si el pentru mine!
Multumesc si succes tuturor!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus