Skrill

vvvyktor

Învăţăcel
Cum pot retrage bani de la skrill fara comisioane mari ? Am cont in $ si card virtual in euro! Poate stiti vreo modalitate, prin revolut sau altceva !!??
 

Vladv26

Veteran
Team Spirit
Eu folosesc cardul virtual ca să depun în Monese. Îti ia taxa de 4% pentru conversia din $ în euro. E instanta depunerea, iar din Monese ii retragi la o orice banca din România (la Transilvania am văzut ca e cel mai bun curs, la celelalte bănci iti da curs chiar și de 4.5RON pe euro). Nu e chiar cea mai ieftina metoda, pentru faptul ca au comisionul ala de 4%,dar eu o folosesc pentru va retrag banii instant din Skrill și nu mai aștept sa fac retragere în contul bancar. La sume mari nu prea se merita, mai bine dai retragere direct din Skrill în contul bancar și e taxa fixa de 25 lei(5.5euro) cred. Probabil merge și cu Revolut treaba asta, încearcă cu suma minima și vezi la ce comisioane ajungi. Nu știu dacă o sa iti ia taxa de 2 ori, din $ in euro și din euro în RON sau direct din $ în RON.

Alta varianta ar fi sa folosești cardul virtual și sa cumperi ceva. Dacă cumperi în moneda în care e contul tău ($) atunci nu ai comisioane pt conversie chiar dacă cardul e în euro.
 
Sus