SoleBux - Solebux.com

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Da,apropo de upgrade-ri si plafonul maxim de cashout :
- Bronze si Silver : 8$
- Golden : 8 $
- SuperGolden : 14 $
Cam atat stiu.;)

In urmatoarele luni trebuie sa ajung la un brut de 10$/zi si atac SuperGolden-ul,acum avand un brut de 7,97$/zi.
 
Ultima editare:

gabim

Team Spirit
Dupa atatea zile primesc mesajul....
Because of you have "Standard" Membership so You need to validate your account for have withdraw ,
you should validate your name and your address :
1.scan of your identification document and send it to us (Passport or Driver license)
2.scan of your utility bill that contain of your name and your address (gas , water or electrical bill) and send it to us,

* Note :Date of sent bill must be Maximum 6 months ago .
**Note : All of documents must be Real , Correct and Clear with out using any photo editor like PHOTOSHOP and etc .


-Send your documents to this Mail address then respond via this support ticket
Mail address : solebux@solebux.com

Dar...banii sunt disparuti,nici in balanta,nici in pending,pe forum m-au banat......Le-am raspuns ca pentru mine sunt SCAM...si o sa scriu pe toate forumurile ce fac ei,ca sunt niste hoti.
Cine are cont aici,v-a cerut actele? Le-ati trimis?
 

gabim

Team Spirit
Am primit iar un mesaj ,va prezint toata discutia :

My money won, where is it? You did not pay them, I'm not in balance or in pending. No one is asking for papers, you are not the bank. I will write on all the forums you are doing here, not to cheat people anymore.

**Your canceled Money refunded to your account completely

Thank you, I hope I can retire and pay you.

your welcome sir ,
You need to Upgrade your membership first at all .

If I remain standard, do not you give me the money?

No , You need to Upgrade your membership to able to withdraw any amount with out any problem .

What you are doing here is scamming. It does not appear anywhere that I can not withdraw and be paid as a standard member. The first upgrade is 59 $ + RR rent. Do you believe stupidly? You can not pay $ 1.80 and I will give you so much? You are SCAM as I said I will write on all this forums!

Deci in concluzie nu platesc la standard !!! Trebuie upgrade care cel mai mic este 59$ plus RR......Daca nu pot plati 1.80$ cum poti avea incredere in ei?
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Inseamna ca s-a schimbat politica de vreo cateva luni incoace,deoarece ca Standard am fost platit,dar aveam RR .
 

gabim

Team Spirit
Eu cred ca acest forum a fost si este creat pentru a ne ajuta intre noi,nu sa ne pacalim unii pe altii ! Eu am spus clar,din acest ptc nu poti sa retragi ca membru standard trebuie sa faci upgrade ,care cel mai mic este de 59$ bronze pe 365 de zile ,altceva mai mic nu este!Daca vrei sa retragi ca standard spun ei trebuie sa trimiti copii dupa CI factura utilitati....am pus aici dialogul cu adminul acestui ptc.Eu nu am de gand nici sa le trimit copii dupa actele mele nici sa le dau 59 $ sa pot retrage 2$.Pentru mine este SCAM si punct,pentru altii este treaba lor....Eu am incercat sa fiu de ajutor,atat si nimic mai mult,daca am gresit nu o sa mai aduc nici o informatie,o sa tin doar pentru mine....
Stiu ca am deranjat cu postarea asta,dar si eu am fost deranjat sa aflu conditiile dupa ceva timp de intrat zilnic pe acest ptc sa fac suma minima de retragere....cand puteam sa le cunosc de la inceput....fiind prezentat aici .....
 
Ultima editare:

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Gabim,ai spus pentru nivel Standard.Eu retrag de pe el de cand sunt inscris : 6.02.2018.De atunci si pana acum am facut 2 upgrade-ri din randamentul RR.
Ai avut o experienta neplacuta,dar daca merge,ce ai?Nu pacalesc pe nimeni.Am prezentata plata facuta.Daca nu imi platea,la fel faceam.Nu vezi postarile mele precedente despre cateva intarzieri?
Fiecare e liber sa aleaga.
Screenshot_4.jpg
Iar daca tot am ajuns la aceasta situatie,uitati depunerile si retragerile.
Screenshot_5.jpg
Screenshot_6.jpg
 

gabim

Team Spirit
Eu am povestit experienta mea cu acest ptc...atat...pentru mine nu a fost ok...poate nu am stiut eu sa il abordez...desi nu vad de ce....eu ca sa bag ceva bani, trebuie sa-mi castige increderea cumva....daca nu au fost in stare sa plateasca 2$ la standard si apoi sa ceara o investitie...mai mica,nu 59$....ma rog ,mai bine taceam si imi vedeam de treaba mea.....
 

AdrianVe

Veteran
Donator
Tu ,gabi,te referi la situatia ca membru standard si el iti baga situatia ca membru investitor care este total diferita,greu iee,tata si cu intelegerile aistea cand un ref de-al tau are de suferit si incearca deturnarea de la ce zici tu la ce vrea el sa comunice pentru a se acoperi doar pe el.

Daca ar fi fost si el standard,fara,nici o investitie,oare tot la fel comenta fiind afectat de schimbarile astea complet in defavoarea celor care nu doresc sa bage atatia bani pentru cateva firimituturi de retras?
 
Ultima editare:

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Adriane,si ca Standard am retras.
Ca sa detii RR de calitate este extrem de necesar a fi acumulati la nivel Standard,iar la acest nivel am stat 2 luni.Ca s-a schimbat politica, asta e.Pe de alta parte ma mir ca explici din nou,ca ceea ce am prezentat nu a fost explicit.
Ma stiti ca sunt unul care va informeaza pas cu pas despre starea ptc-lor la care activez,inclusiv cu demonstratii.

Repet din nou : ma doare-n cot daca am directi sau nu,eu fac doar o prezentare reala.Iar din RD abia mai sunt activi 2-3.La toate ptc-le ma bazez pe RR si strategie.
Dovada retragerii pt Standard,dar cu RR inchiriati.
Screenshot_7.jpg
Upgrade-ul Bronze l-am avut pt 2-3 luni din aprilie,iar din iulie ca Silver.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Brut pe zi 9,5$.Inca o inchiriere de 150 RR si atac urmatorul membership,SuperGolden.Avg 12,18.
Intr-un an,daca Sole continua,sper sa ajung la SuperDiamond.
Screenshot_1.png
Ca sa va faceti o idee,prelungesc doar RR cu avg +10 pe 150 zile.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Eh se doreste a fi scam,unii Standard au patit ca nu li s-a platit la timp(vezi gabim),ceea ce e adevarat,dar acum plateste si pentru Standard fara upgrade,ceea ce se vede in statistica RR.
Ca sa va faceti o idee,prelungesc doar RR cu avg +10 pe 150 zile.
Cred ca am sa trec pt 3 luni pe la Golden:) pt a vedea daca calitatea RR este mai buna si plata de 14$/10 zile.Imortant sa metin brutul la +10$/zi !
Screenshot_2.png
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Alta plata.Si pentru a nu va mai stresa cu platile,le voi prezenta cumulat la luna.;))Asa voi face si pentru celelalte,doar daca mi se mai cer dovezi voi prezenta saptamanal.
Screenshot_2.png
 
Sus