SolidTrustPay

DjDiskJoker

Membru
Salut !

De cand mi-am facut cardul am incercat sa ma inregistrez pe AlertPay si PayPal si mi-au dat o gramada de dureri de cap #:-s .

Am vazut pe un site PTC ca ei platesc si prin SolidTrustPay si mi-am facut cont din curiozitate. Mi-am bagat detaliile cardului si tot ce era necesar si mi-au activat contul din prima . Mie mi se pare destul de bun site-ul si cred ca ar fii bine sa il adaugati la categoria Procesoare de plata unde sunt AP si PP .

Am dat doar o idee ! Noroc ! :)
 

Aluxian

Veteran
STP nu este asa popular, dar s-ar face adaugari s-ar adauga LibertyReserve sau MoneyBookers de exemplu de care am auzit mult inainte de STP.
 

Casper

Veteran
Nimic nu mai e sigur pe internet , paypal e bun pentru ca are dispute si au support foarte bun (prin telefon) , dar sunt hoti , toata lumea stie asta :) pentru o tranzactie suspicioasa iti limiteaza contul si asa ramane si ai pierdut tot.
Alertpay e foarte bun , nu vei avea probleme cu limitatul sau inghetatul baniilor , dar in schimb au un sistem de dispute foarte prost si slabe sanse de recuperare a baniilor in caz de ceva.
Libertyreserve stie toata lumea ca e pentru spalarea baniilor , acolo se spala banii , nu exista dispute ,sau alte metode sa iti recuperezi pierderile sau problemele.
SI celalalte precum Solid Trust Pay , perfectmoney , pecunnix , si celalalte sunt fratiorii mai mici ai libertyreserve .
Moneybookers mi se pare cel mai bun pentru a face tranzactii online , parerea mea personala , din experienta proprie.
Dar din pacat nu multe site-uri accepta moneybookers . pacat
 

reticanu

Învăţăcel
Daca ar putea sa imi raspunda cineva...Am depus niste bani pe solidtrustpay si am vrut sa fac advertising pentru un site pe care l-am upgradat. Upgrade-ul pe site-ul respectiv s-a facut imediat, dar pe www.tviptc.com si www.hailbux.com nu am primit banii in purchase balance pentru advertising. Din cate stiu eu tviptc este un site de incredere. Chiar nu ma asteptam sa nu primesc banii instant. Ca si idee si-a mai luat teapa cineva cu stp pe siteuri? Din cate am inteles nu se pot face dispute si e posibil ma gandesc sa fie tepe majoritatea siteurilor care au stp ca si procesor de plata. Pe bigrevolutionbux am primit banii instant in purchase balance. Si as mai avea o intrebare. Stie cineva ceva despre www.xchanger.org. A mai incercat cineva sa schimbe stp pentru alertpay?
 
Sus