SORARE www.sorare.com

XRiders

Membru
E o platforma care are deja un an, se adreseaza in special persoanelor care iubesc fotbalul, amestecand lumea fotbalului virtual cu cea a tehnologiei blockchain.

CE ESTE SORARE?

Este o platforma unde poti utiliza cartonase cu fotbalisti virtuale pentru a castiga premii saptamanale (premiile consta in ETH+Jucatori). De asemenea poti vinde/cumpara de pe piata sau urmarind licitatiile celor de la Sorare.
Au in spate o echipa de investitori foarte ambitiosi si colaboreaza cu cei de la Ubisoft. Unul din aspectele care le da credibilitate este ca au contracte cu cluburile ale caror jucatori apar pe plaftorma, au primit licenta si unele cluburi chiar posteaza pe paginile lor oficiale aflierea cu Sorare.
Gasiti mai multe informatii la sectiunea FAQ de pe site-ul lor. Eu urmaresc de ceva vreme proiectul, si am decis de curand sa investesc deoarece pare un proiect serios, cu un plan bine pus la punct si un viitor promitator. Au inceput din ce in ce mai multe echipe sa semneze cu ei in ultima vreme, iar numarul userilor incepe sa creasca in forta. Sunt la inceput de drum si eu, dar daca aveti intrebari voi face tot posibilul sa le clarific.

Puteti folosi link-ul meu de mai jos pentru inregistrare. Veti primi 10 jucatori Common (nu pot fi vanduti) cu care puteti incerca turneele fara nici un cost. Succes
Sorare - the Global Fantasy Football Game ⚽

So 6FA59235-C0F4-4459-A1B8-AABC7E197AED.jpeg 6FA59235-C0F4-4459-A1B8-AABC7E197AED.jpeg
 
Ultima editare:

XRiders

Membru
Sunt mai multe variante prin care se poate obtine profit. Puteti cumpara jucatori, de preferinta mai tineri, direct de la Sorare participand la licitatii contra altor useri, pe care apoi ii folositi la turnee sa le creasca experienta. Potentialul platformei este imens si e doar la inceput de drum (in jur de un an), in ultimele luni s-a inregistrat o crestere constanta in preturile care se platesc la licitiatii pentru jucatori. Este locul 1 la categoria blockchain games ca volum in USD pe DappRadar Motivul pentru care am investit in jucatori mai tineri cu performante bune e ca ma astept ca aceasta crestere sa continue odata cu expunerea din ce in ce mai mare de care are parte sorare, iar acesti fotbalisti for deveni din ce in ce mai valorosi (numarul lor fiind limitat la 111 cartonase/jucator: 100x Rare, 10x Super Rare, 1x Unic in fiecare sezon)
O alta strategie pentru cine vrea sa investeasca mai mult e sa construiasca 1-2 echipe competitive cu care sa aiba sanse la premiile din diferitele turnee (premii in jucatori si ETH). Turneele sunt delimitate de anumiti parametri, astfel incat sa fie mereu competitive, iar unele carti cu experienta/putere mare pot fi folosite doar in cele mai grele ligi.
Pe langa asta, se pot face trade-uri pe piata lor care devine din ce in ce mai activa.
 
Sus