Stergere permanenta cont honest1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
D

dictuss1

Bună seara,

Cu acest mesaj mă adresez domnilor moderatori Clubptc.

Vreau să explic situația mea. Contul cu numele de utilizator "honest1" a fost creat doar cu scopul de a urmări o serie de topicuri pe perioada unui ban temporar primit anterior pe celălat cont (dictuss) și având în vedere că nu a fost folosit pentru postări sau orice altceva, vă rog să-l ștergeți permanent.

Știu că ar fi trebuit să cer acest lucru înainte de a lua ban (cred că permanent) pe contul al cărui nume de utilizator este "honest1" cât și pe celălalt (dictuss), însă pur și simplu mi-am uitat.

Vreau să vă rog să-l ștergeți pe acesta cu numele de utilizator "honest1" și să primesc unban pe celălalt (dictuss) pentru a putea continua să-l folosesc.

Se poate acorda o a 2-a șansă ?
Dacă nu se poate, ce pot face astfel încât dacă îmi fac un nou cont să nu primesc ban permanent din nou, nu vreau să mă mai aflu în situații de încălcare a regulamentului.

Aștept răspuns, vă mulțumesc.
 

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
N-ai sa vezi asa ceva. Tu iei ban si crezi ca e ok sa faci alt cont pt ca e "ban temporar"? Nu, acel ban temporar a fost dat tocmai ca sa stai pe bara si sa-ti intelegi greseala, cu speranta de a nu mai gresi pe viitor, nu ca sa ai ocazia sa incalci o alta regula (conturi multiple). Nu conteaza ce faci sau ce nu faci cu conturile multiple, pur si simplu nu ai voie sa le faci de nici-un fel, deci banul permanent ti l-ai facut cu mana ta, si va ramane iar alte conturi care ai vrea sa le faci lafel o sa primeasca ban.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus