Stiforp - stiforp.com

carina75

Veteran
ilinca60 a spus:
Carina, ai ceva noutati ? ai primit ceva pe luna iulie ?.
Eu nu am primit cardul desi scria in mesajul lor ca-l voi primi pe 29 iulie. multumesc
inca nu am primit nimic pe iulie, si cum nici distribuitori nu reusesc sa-mi fac, voi lua probabil tot $4. revin cu detalii.
 

ilinca60

Învăţăcel
Am primit cardul si am primit si eu 4 dolari. Sa vedem mai departe. Carina , tu cat ai primit pe iulie ?
 

carina75

Veteran
se pare ca stiforp merge, dintre toti "mamutii"care dau semne de declin, hahah, vechi, mai greu cu urcatul in grile, dar merge
 

ilinca60

Învăţăcel
Eu m-am retras.Am considerat ca daca primesc 0 lei pe luna si eu dau 10 euro, nu e deloc un profit. Oricum fara distribuitori nu se face nimic. Am pierdut aici 60 dolari. Sa-mi fie invatatura de minte. Abia am reusit sa ma retrag, pentru ca nu mergea rubrica de terminate acount. A trebuit sa trec niste numere gresite de card ca sa nu-mi mai retraga si luna septembrie abonamentul. Asa ca aveti grija !
 

SorinPTC

Învăţăcel
In reclama zic ca nu este nevoie de distribuitori ca sa faci bani.
Sa inteleg ca mint in reclama?
Este sau nu este nevoie?
Ca din ce zic unii colegi de forum aici, nu primesti bani daca nu aduci tu distributori.
PS: Acei 4$ se primesc datorita carui lucru?
A iti bloca pozitia in retea inseamna a fi membru care cotizeaza 10$ pe luna?
Bitdefender zice ca site-ul stiforp.com nu ar fi safe (vedeti imaginea atasata).
Multumesc!
 

Atașamente

milvas

Membru
Din 1 mai 2013 ceva schimbari in planul de marketing...afacerea a inceput sa aiba contur si in Romania suntem peste 150
si reteau continua sa creasca si la noi.Avem prezentari online zilnice pentru cei interesati pot sa ma contacteze pe skype id:mihai81leu sau telefon 0728472326-
Pentru a va alatura echipei mele folositi link ul din semnatura
 

milvas

Membru
Da am scos investia si sunt si pe profit am 10 distribuitori directi si 24 membrii in echipa care cresre creste :) tinem conferinte online in fiecare seara la ora 21:00 muncim in echipa (ne trebuie un speaker cu experieta)...eu din Stiforp mi am facut un proiect pe termen lung . Cine vrea sa se alature echipei mele e binevenit oricand
 

doris1112

Învăţăcel
SorinPTC a spus:
In reclama zic ca nu este nevoie de distribuitori ca sa faci bani.
Sa inteleg ca mint in reclama?
Este sau nu este nevoie?
Ca din ce zic unii colegi de forum aici, nu primesti bani daca nu aduci tu distributori.
PS: Acei 4$ se primesc datorita carui lucru?
A iti bloca pozitia in retea inseamna a fi membru care cotizeaza 10$ pe luna?
Bitdefender zice ca site-ul stiforp.com nu ar fi safe (vedeti imaginea atasata).
Multumesc!
Salutare tuturor celor care vor sa faca bani LUCRAND pe internet cu o firma serioasa.
In reclama zic ca nu e nevoie sa faci distributori ca sa castigi dar nu zic ca dupa o luna,fara sa faci nimic tu ajungi sa castigi 2000$.Eu personal am in retea doi distributori pe primul nivel care nu au adus nici o persoana si totusi au in retaua lor 35 unul su 28 celalalt,deci va pot asigura ca nu mint in reclama dar nici nu zic in cat timp o sa castigi pentru ca e totul in functie de cat lucreaza echipa si mai ales,la inceput cei din upline,adica 14 persoane deasupra ta.
Cei 4 dolari ii primesti o singura data in momentul inscrierii,chiar daca inscrii sau nu pe cineva.Este un cadou din partea firmei;mai simplu spus.
A-ti bloca pozitia inseamna sa fii activ adica sa platesti cei 10 $ lunar,si vei avea o pozitie fixa in reteaua sponsorului tau,si incet incet(sau repede) in functie de cat lucreaza echipa tu vei incepe sa castigi,mai putin la inceput dar odata ce incepe sa creasca si echipa de sub tine vei vedea ca castigul va fi mai mare si mai repede.
De ce sa actionezi repede?
De un an jumate de cand sunt inscris am vazut foarte putini romani pe la preinscrieri,dar de 2-3 luni vad cam la 3-5 min cate un roman la preinscri asta inseamna foarte multi care actioneaza.Daca vei astepta momentul potrivit ti-o vor lua altii inainte,care nu-l asteapta
Pentru detalii doris_job@yahoo.com
 
Salutare! Sunt mai nou in acest forum, insa in Stiforp activez de peste 1 an. Am o retea destul de frumusica, insa vorba unui coleg de forum, ma focusez pe termen lung.
O sa atasez un printscreen cu situatia castigurilor prin intermediul cardului Payoneer, iar cine vrea sa ma contacteze pentru detalii suplimentare, eventuale strategii de colaborare pe viitor, il rog sa-mi dea mesaj pe PM sau mail la admin arond counselstime punct com. Mult succes tuturor! ;)
 

Atașamente

milvas

Membru
Aveti dreptate nimeni nu iti garanteaza ca vei face 2000$ in prima luna 2 3 4 luni fara sa inscri nici o persoana ....echipa creste mai am putin si ajung lider 4 stele (sunt 109 persoane in echipa) cele 2 promotii rising star si summer rising star(cate 1% din castigurile companiei pe anul 2013) inclusiv noua treapta in planul de cariera 3 star plus au dat un suflu nou afacerii .Eu m am axat pe extinderea afacerii in tara noastra si apar foarte multi colegi din Romania secretul este munca in echipa pentru a face un tur gratuit al planului de afaceri va astept pe link ul din semnatura id mess: stiforp_mihai sau skype: mihai 81leu

O zi buna si succes in toate proiectele ce le derulati
 

milvas

Membru
** O vară fierbinte pentru membrii STIFORP! **
S au POMPAT in noua noastră promoție de vara castiguri, care oferă fiecărui membru al STIFORP posibilitatea de a câștiga o cotă de 1% din valoarea venitului întregului nostru an 2013(1 ian -31 dec), stim ca este mult prea minunat! Firma ne da posibilitatea până la 31 august pentru a inscrie 3 membri, la orice nivel și a obține calificarea pentru asta!

Aceste venituri pot da un serios start in castigurile fiecaruia, dar este doar începutul!

Oricine se alătură STIFORP între 1 iulie 2013 si 31 august 2013 apoi inscrie doar 3 membri noi (distribuitori de orice nivel) în primele 15 zile se califică!

Biletul fiecaruia spre succes !!!
Sunteti bine veniti alături de noi in Club Summer Ring Star!!

Cei interesati id mess stiforp_mihai id skype mihai81leu
 

milvas

Membru
NOUTATI in : Sistemul de cariera excelent si usor de realizat , bonusuri extraordinare de avansare in Rank de 100$, 500$, 50.000$ si 500.000$

Nivel Rank Bonus
4 Star $100
5 Star $500
5 Star Elite $50,000
Diamond Star Elite $500,000
Total $550,600
Dupa cele doua promotii din timpul verii au venit si aceste noi bonusuri in planul de cariera , fiind imbunatatit semnificativ si modul de plata prin noul pocesor Ipayout Stiforp ofera partenerilor cele mai bune instrumente pentru a si dezvolta si construi afacerea in mediul online.Cei care nu au acordat inca atentia cuvenita sunt invitati sa studieze oportunitatea de a dezvolta intr un mod exploziv proiectele ce le au in desfasurare cu ajutorul instumrntelor stiforp si de asemea va asteptam parteneri alaturi de noi in aceasta afacere avand suport online in limba romana.Pentru cei interesati NU EZITATI sa ma contacti in a construi aceasta afacere cu o investie mica si profituri generoase pe termen scurt si lung.
Partner STIFORP
Skype: mihai81leu
Yahoo: stiforp_mihai
Phone: 0728472326
http://Venit_Pasiv.STIFORPPRO.com
 
Sus