Successful Innovation - SCAM ! Nu mai plateste membrii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nicuafaceri

Membru Banat
Donator
Successful Innovation a devenit o scamatorie de site , a devenit SCAM ! Nu mai trimite plati catre membrii in urma depozitelor facute de ei , in cazul de fata pot sa va spun despre mine . Dupa ce am facut un depozit de 10 USD pentru 2 luni prin planul de depozit 3000% After 60 Days , a fost un test depozitul de 10 USD , sincer in ziua de astazi cu programele astea HYIP , sa poti sa fii convins ca plateste sau nu site-ul respectiv , prima data este bine sa fie facut un test , asa cum am procedat si eu cu 10 USD , am avut pierderi mult mai mari decat suma de 10 USD , asadar am asteptat cu rabdare sa treaca 2 luni , profitul total dupa terminarea planului de depozit trebuia sa fie de 160 USD .
Asadar este destul de ingenios modul de lucru administratiei site-ului : dupa ce persoana inregistrata face un depozit prin planul de depozit ales , cand se termina perioada planului de depozit respectiv si solicita retragerea .... surpriza la balanta cont apare ... 0 USD , asadar nu se poate face retragerea . Mai jos o sa redau 2 capturi foto din contul meu , o captura foto cu 10 USD depozitul meu , ce-a de-a doua captura foto cand am solicitat retragerea , surpriza imi apare 0 USD in cont .

Asadar de mine personal este declarat SCAM programul Successful Innovation . Site-ul este acesta https://successful-innovation.biz

history deposit.png cerere retragere.png
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus