Super Hyip

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

mariusb8

Team Spirit
Va salut pe toti!

Ideea proiectului este simpla si se bazeaza pe acelasi principiu de functionare ca si in hyip-ul deschis de Claudiuu si anume: daca aveti sume mici de bani care stau degeaba prin conturi le puteti folosi investind in acest hyip si obtinand un anumit profit.

Suma maxima cumulata pe care o accept este de 500$.Tot ce depaseste acest plafon va fi returnat deponentilor.

Perioada investitiei este de 1 luna de zile pentru fiecare suma depusa cu posibilitatea de prelungire.

Profitul generat va fi de 25% din suma depusa.

Exemplu:

Daca se efectueaza un depozit de 5$ pe 13 Decembrie 2018 se vor primi inapoi 6.25$ pe 13 Ianuarie 2019.

Metode de plata acceptate PayPal(USD/Euro) Skrill(Lei/Euro) Neteller(Lei/Euro)

Pentru adresele de PayPal, Skrill si Neteller ma puteti contacta aici sau in privat.Intrebari/Raspunsuri

 • Care este suma minima de investit?
 • Suma minima este de 1$/Eur sau 5 Lei
 • De ce suma maxima acceptata pentru investitie este de 500$?
 • Deoarece in acest moment aceasta este suma maxima pana la care pot garanta toate depunerile efectuate de investitori.
 • Exista riscuri?
 • Ca in orice investitie in hyip-uri exista riscuri iar in cadrul acestui proiect in cel mai rau caz posibil se vor primi banii inapoi fara nici un fel de profit.
 • Care va fi profitul?
 • Profitul va fi 25% din suma depusa dupa o luna de zile.
 • Mai am intrebari, unde pot primi raspunsuri?
 • Ma puteti contacta aici sau in privat.

Update 7 decembrie 2018: Am introdus ca metode de plata bitcoin si paysafecard

Program de investitii cu grad ridicat de risc.
 
Ultima editare de un moderator:
U

Utilizaror 16524

Suma maxima cumulata de 500$ este per deponent sau asta este toata suma pe care o poti garanta per total,acum,tuturor investitorilor,ca nu inteleg clar cum e cu asta?
 

mariusb8

Team Spirit
Este suma maxima totala pe care o accept in acest moment: deci daca x depune 100, mai pot accepta 400.
 
U

Utilizaror 16524

Aha,deci,de deponent este acest maxim de 500$,bine,merci!

Ai un PM de la mine.
 

mariusb8

Team Spirit
Daca un deponent depune 500$ atat pot accepta in total, daca un deponent depune 100$ sa zicem, mai pot accepta in total de la alti deponenti inca 400$.Sper ca este mai clar acum.
 
U

Utilizaror 16524

Mda,acum e clar marius,500$ este tot cat poti tu garanta,suma care se imparte la fiecare investitor in functie de cat investeste el,bine,multam de lamurire completa,mi-s mai greoi de tuga.:))

Avand si in tine incredere precum in claudiu am deschis si la tine calea depozitelor cu o prima investitie de 10$ :

06 dec 18 marius 10$ dep 1 luna.jpg

Sa fie intr-un ceas bun si sa rezisti cat mai mult timp cu aceasta afacere pe care ai demarat-o acum! :-bd:-bd:-bd
 
Ultima editare de un moderator:

Claudiuu

Membru
Ohhh... La asta chiar nu ma asteptam! :D.
Ma bucur ca ai copiat proiectul si ca il continui tu! Sper sa fie imbunatatit si sa aiba o perioada activa mult mai mare decat i-am oferit eu, la al meu.
Totodata sper ca sa nu patezi imaginea acestui proiect intr-un mod urat prin netinerea de cuvant fata de investitori.
Acum ma simt de parca as fi inventat bitcoinul :D. Si ca apar apoi alte versiuni mult mai bune...
Posibil sa investesc si eu. Te anunt cand va fi. Stiu cum e la inceput. Ca investitorii sunt sceptici. Dar e si normal sa fie asa.
In caz de doresti vreun sfat, eu sunt aici.
Succes si sa auzim de bine! :-bd
 

Mr.M

Membru
Ohhh... La asta chiar nu ma asteptam! :D.
Ma bucur ca ai copiat proiectul si ca il continui tu! Sper sa fie imbunatatit si sa aiba o perioada activa mult mai mare decat i-am oferit eu, la al meu.
Totodata sper ca sa nu patezi imaginea acestui proiect intr-un mod urat prin netinerea de cuvant fata de investitori.
Acum ma simt de parca as fi inventat bitcoinul :D. Si ca apar apoi alte versiuni mult mai bune...e
Posibil sa investesc si eu. Te anunt cand va fi. Stiu cum e la inceput. Ca investitorii sunt sceptici. Dar e si normal sa fie asa.
In caz de doresti vreun sfat, eu sunt aici.
Succes si sa auzim de bine! :-bd
eu am incercat de curand sa cumpar un site de genu , la baza avea cam acelasi sistem ... doar ca din pacate , mi-am luat tzeapa ... am platit pt el ..si la ei pe site imi apare ca am platit , dar din pacate nu am primit nimic si nici la tickete nu raspund ..
 
U

Utilizaror 16524

O doamne,dar de ce nu ai incercat sau nu incerci pe propria ta piele,asa cum au facut claudiu si marius,adica direct tu cu clientul,fara vreun site de genul asta ca intermediar intre voi doi,nu e mai bine asa,mai sigur,ca uite escrocii cum reusesc sa ademneasca si apoi sa lase cu ochii in soare oameni corecti ce au crezut in ei.
 

Axelady

Învăţăcel
Sunt si eu interesat de program, dar nu pot trimite inca mesaje private. Poate deschizi tu o conversatie privata la care sa dau reply, pentru a stabili detaliile. Merci !
 

Cristal

Veteran
Donator
bitcoinul este volatil + trimiterea lui costa ,nu poti sa alegi "trimite unui prieten" pe gratis si unul din cele 2 parti va pierde daca trebuie sa vanda sau sa cumpere bitcoin cu dolari.
Singura posibilitate ca pierderea sa se limiteze doar la comisionul de mineri este ca sa stabilesti o suma fixa in satoshi si la scadenta suma sa fie tot in satoshi . Si sa nu uitati de comisionul de mineri pentru trimitere de catre ambele parti. Noroc ca walletul core-client si blockchain.com au optiune de reducere la minim, manual, a comisionului de mineri . Desi vad ca e cam incarcata reteaua si comisioanele minime sunt un pic mai mari. https://bitcoinfees.earn.com/ - a se vedea graficul la durata in ore nu la sumele scrise mai jos ; un numar mare de minute inseamna taxa mai mare de mineri..
Daca bagati dolarul (vanzare cumparare de crypto sau calcul curs valutar) in ecuatie, cineva o sa aiba de pierdut nu numai prin insasi cursul volatil dar si datorita comisionului aditional de exchange btc-usd perceput de o terta parte.
 • Daca va luati dupa cursul valutar btc-usd si ceri/hotarati sa primesti 10$ dar in bitcoin si profitul e calculat in dolari, dar scade BTC intre timp/la scadenta , atunci investitorul va primi mai multi satoshi la urma si ownerul proiectului ramane cu mai putini satoshi, o sa planga dupa ei daca bitcoinul creste (definitiv). Adica ownerul proiectului pierde pe termen lung.
 • Daca va luati dupa cursul valutar btc-usd si ceri/hotarati sa primesti 10$ dar in bitcoin si profitul e calculat in dolari, dar creste BTC intre timp/la scadenta, atunci investitorul va primi mai putini satoshi la urma si investitorul daca ramane cu mai putini satoshi ,o sa planga dupa ei daca bitcoinul creste (definitiv). Adica investitorul pierde pe termen lung.
Atunci cea mai digerabila solutie pentru investitor este : Daca nu se ia cursul valutar in calcul si de exemplu vine cineva cu 200k satoshi in acest proiect atunci un plus de 25% inseamna un total de 250k satoshi pe care trebuie sa ii aiba la urma in pusculita. Hai sa zicem un pic mai putin daca investitorul e de acord ca sa nu mai recupereze si taxa de expediere (minerit) ca ar fi oricum pe plus (atat timp cat taxa de expediere nu a costat +50k satoshi).
Dar ce stau eu sa scriu aici, probabil ti-ai facut temele in materie de bitcoin si presupun ca stii in ce te bagi cu bitcoinul. :)
 
Ultima editare:

mariusb8

Team Spirit
Bune observatiile doar ca acest proiect a fost gandit pana la expunere de maxim 500$, deja peste o 100$ s-au investit cu paypal, iar daca vor mai fi investitori si vor alege bitcoin vom negocia in asa fel costurile incat sa fie ok pentru ambele parti.Daca era vorba de sume mari deja costurile de transfer reprezentau o problema.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus