SWISSBORG Wealth + SWISSBORG Community (cu ambele se castiga)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

BankingFree

Învăţăcel
SWISSBORG Wealth
Aceasta platforma cripto este foarte ok si foarte bine pusa la punct - este completa (buy/sell/convert/withdraw) iar depunerea se poate face gratuit prin transfer bancar (deocamdata fara alimentare cu cardul).
Se obtin castiguri de pana la 100€ (in BTC) daca se alimenteaza Swissborg Wealth cu doar 50€!
Dupa depunerea celor 50€ se primeste instant in aplicatie un e-loz razuibil... cu putin noroc puteti castiga 20 sau chiar 30+ Euro (castigurile sunt de la 1 la 100 Euro)
Deci razuiti in aplicatie e-lozul primit pentru aflarea respectiv primirea recompensei! (se primeste instant)
Absolut toate e-lozurile sunt castigatoare! (castig in BTC, de la 1 până la 100€)!
Cautati pe net si o sa vedeti ca invitatul castiga mai mult decat cel care invita (eu de ex am primit 4 Euro iar prietenul 20 Euro)
Oferta este valabila doar printr-un link de utilizator: https://join.swissborg.com/r/pufuJY6K

SWISSBORG Community
Ei bine, istoria SWISSBORG a inceput de fapt cu o aplicatie de predictie pret Bitcoin care are ca premiu final 250CHSB (tokenul lor, care tocmai a explodat la 0.9$ pentru 1CHSB).
Pentru premiul cel mare (250CHSB X 0.9$ = 225$) sunt necesare mai multe sarcini de efectuat cu succes (inclusiv invitarea altor membrii) si mai multe puncte din predictii/pariuri pe BTC (se pierd si se castiga doar puncte, nu si bani) si este de mentionat ca nu se cere vreun depozit pentru a participa la joc deci este absolut gratis totul, fara investitie!
Aveti 3400 de puncte din start, daca va inscrieti prin codul: JVVRPGA
Download app https://swissborg.com/products/community-app si introduceti codul referral: JVVRPGA
Castigul final din Swissborg Community se trimite in cealalta aplicatie a lor si anume Swissborg Wealth (doar asa se poate retrage in bani reali, dupa o stacuire de un an)
Aplicatia Swissborg Wealth, unde se trimite castigul de 250CHSB, trebuie sa fie instalata pe acelasi telefon unde este si SWISSBORG Community... doar asa se va putea efectua transferul de tokeni CHSB
Pentru cei 250 tokeni CHSB (225$) sunt necesare doar 16 sarcini/etape de parcurs (se pot face in maxim 2-3 luni)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus