Teddybeardreams - teddybeardreams.com

E632729CE8

Veteran
Donator
Acum cateva zile vine unul pe live support la un site ptc si imi zice mie ca imi vinde site-ul asta cu $250 sau $270.
Si mia zis ca el a facut site-ul asta si cica daca vreau site-ul sau o thema la fel sai dau lui nu stiu cati bani si imi face el site.
Apoi imi zice ca el va plati numai la inceput si apoi va lasa site-ul balta ca vor veni oameni sa investeasca in el si va castiga bani si nu va mai face nici o plata.
Azi a venit tot la live support si ma ia cu un script "Liberty reserve Head tail game script" ca il da cu 20$ si ca este ieftin si nu stiu ce.
Pacat ca numai am conversatia aia de la inceput cand a vrut sa imi vand site-ul teddybeardreams.com.
Dar va arat conversatia de azi cu el sa vedeti ca si el zice ca a vorbit cu mine despre site-uri hyip.

Nu pot decat sa zic sa aveti mare grija cu site-ul ala.
 

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Nicule, tu chiar crezi ca ai vorbit cu adminul siteului? A venit unul care a vrut si el sa vanda cioara de pe gard , a zis sa incerce macar . Sa nu crezi ca ai fost singurulul caruia i-a propus asta.

Asa pot sa intru si pe pe chat si sa spun ca vand www.cioaradepegard.ro si sa nici nu fiu admin , sa-ti zic sa trimiti banii mai intai in contul xxx si pe urma iei tapa. :-q

Apropo , ai zis sa avem grija cu siteul : Tu crezi ca o fii vre-un caz unic daca inceteaza sa mai plateasca( uite ca deja a facut-o , nu mai plateste de 2 zile ) sau tu /voi credeti ca are ceva special siteul asta? Va spun eu ; NU are nimic special , e scam deja ca toate celelalte de altfel . Ideea e ca toate hyip-urile sunt scam-uri (tepe , inselatorii) chiar din prima zi de la lansare , dar daca stii cum sa "le joci" ai de castigat de pe urma lor.

O zi buna. :ymapplause:
 

tzutzu16

Veteran
Donator
acuma am iesit in pierdere cu hyip asta :( ca am bagat in el tot ce aveam ...
da am mai strans inca 2$ mai astept o plata de 2$ si mai strang cv cv si ma bag iara pe ceva hyip da mai intai o sa te intreb :D
 
Sus