TheVideo - thevideo.me

savas52

Veteran
Donator
Va asteptam feedback-ul dumneavoastra, precum si orice alte cereri aveti, echipa noatra intotdeauna va incerca sa va ofere cele mai bune servicii posibile, asadar nu ezitati sa ne trimiteti sugestiile dumneavoastra.
Ahoura, tu mai ai de gand sa faci plati?
Nu-i frumos sa pleci ca cei josnici.
 
Eu ultima plata am primit-o pe 13mai, in bitcoin, pe payza nu mai face platile, de cand s-a inchis site ul pe america( .com) ca cel .eu merge. Skrill era oricum dezactivat.. deci doar bitcoin si payoneer mai sunt valabile ptr thevideo, de pe 1 luna asta, reports au inghetat, sunt 0 in fiecare zi, si probabil ca nici platile nu le va mai face, cu alte cuvinte s-ar putea sa dispara in curand de tot.. au trecut aproape 2 sapt de cand au site ul in "mentenanta"
 
Confirm primirea plății(în BTC) pe Vidup. Multumesc ! :)
@savas52 - Întradevăr, se pare că PAYZA s-a cam dus, aveam vreo 70$ pe care, după mai bine de 2 luni de la cererea de retragere, pot să-i încadrez la "pierderi".
 
Ultima editare:
Ahoura omule ,cand ai de gand sa-mi faci plata la vidup in contul payoneer?
Ti-am trmis atatea mesaje in skype sa ma platesti odata si nimic.
Astept sa-mi faci plata.
user name claudell .
Multumesc frumos de intelegere.
 
A mai platit Ahoura pe cineva in ultima perioada?
Deocamdată nimic, nici o plată, nici pe vidup dacă acceptăm ideea ca are acelasi admin ca si vev.io (ex: thevideo.me). Iar în altă ordine de idei pe vidup, ca să fie și mai fain, nu merge nici "remote upload" de aproape o săptămână. :(
Cu mulțumiri anticipate rog frumos dacă poate confirma cineva sau nu acest fapt.
 
Sus