Token.Ad: Obține cel mai ridicat venit din traficul tău crypto

Adnow

Învăţăcel

Bună tuturor,

Numele meu este Cătălina și reprezint rețeaua de publicitate TokenAd pe acest forum.
TokenAd este o rețea de publicitate susținută de tehnologia RTB, pentru site-uri care se concentrează pe tot ce are legătură cu criptomonedele. Lucrăm în mod direct cu Publisherii care doresc să își monetizeze traficul și să obțină venituri din site-urile lor despre știri și reviews despre criptomonede, finanțe, clasamente ICO, platforme de tranzacționare și convertoare valutare, în condiții de parteneriat exclusiv. Fiind o rețea de publicitate foarte targetată, TokenAd aduce o implicare mai bună a utilizatorilor și un număr mai mare de clicks datorită anunțurilor publicitare legate strict de criptomonede.

Rețeaua noastră permite tuturor Publisherilor următoarele lucruri:

  • Plăți în criptomonede sau în valute fiat la alegerea dvs. Având în vedere cât de repede crește valoarea Bitcoin și a altor criptomonede, puteți să vă transformați plata pentru traficul generat într-o investiție foarte bună;
  • Colaborare pe model CPM / CPC. Poziția publicitară de sub articol/conținut de pe site-ul dvs. legat de crypto, vă poate aduce un CPM de până la 2 USD. Partenerii premium lucrează pe bază de plată în avans;
  • Suport rapid în 25 de limbi. De la configurarea contului până la instalarea widget-urilor pe site-ul dvs. - managerul dvs. personal este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta!
  • Soluția avansată Anti-adblock - nu ratați o singură afișare a anunțului publicitar și asigurați-vă că 100% din traficul dvs. vă aduce bani;
Încă nu dețineți un site legat de criptomonede? Nu vă puteți permite să pierdeți această șansă de a explora noi oportunități și de a câștiga și mai mult! Creeați un blog sau un site WordPress fără abilități tehnice de programare și monetizați-l cu plugin-ul WordPress special conceput, extrem de ușor și rapid.
Adăugați site-ul spre moderare și obțineți tarifele premium chiar acum ->
Înregistrați-vă în sistemul token.ad, accesând acest link http://token.ad/?register_from_manager=312433 iar managerul nostru vă va contacta și vă va oferi sprijin individual și tarife speciale.
Faceți o încercare și împărtășiți-vă experiența! Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dvs. despre sistemul TokenAd în această secțiune.
 
Sus