TopAdsMedia - TopadsMedia.com

haulicaioan

Veteran
Donator
Salut comunitatea ClubPtc.As dori sa va prezint o retea de content locking noua(are cam 4-5 luni pe piata):TopadsMedia(www.topadsmedia.com)
Suntem lansati de ceva luni si am dori sa colaboram si cu comunitatea romaneasca de pe acest forum.


CU NOI SUNTETI MEREU IN SIGURANTA IN CEEA CE PRIVESTE PLATI LA TIMP,TRACKING SI SUPPORT TEHNIC.

Ce avem de oferit:
Trend-ul actual e pentru campanii CPI pentru android si i0s.Ne concentram pe acele campanii care au o rata buna de conversie si suntem deschisi spre a adauga oferte dupa nevoile si metodele de trafic ale fiecaruia.Cu uneltele noastre,cum ar fi linkurile directe,offer wall,link locker si content locker,vei putea fi in stare sa generezi trafic catre ofertele existent.Poti chiar alege si ce oferte vrei sa apara pe offerwall,content locker si link locker.Avem un inventar de peste 6000 de oferte si putem adauga oricand altele noi sau la cerere unele!Stim ca traficul de pe dispozitive mobile capata tot mai multa importanta asa ca ne-am adaptat.Ofertele noastre sunt mobile responsive.Asta inseamna ca nu irosesti click-uri si conversii ce vin de pe dispozitive mobile.


Real time tracking:

Real-time tracking e ceea ce poti vedea cand te loghez in contul tau.Asta face lucrurile mai usoare pentru noi si pentru tine in ceea ce priveste click-urile si conversiile ce iti apar.Oferte bune si plati la timp!
Minimul de plata:25 $.Platile se fac prin Payza,Skrill,transfer bancar,Western union si MoneyGram.Platim net15 si net 7.Pentru volum si calitate,putem oferi plati bilunare!
Interfata user foarte prietenoasa!Setari API si Postback in asa fel incat sa puteti lua si distribui ofertele noastre mai departe catre membrii vostri in caz ca detineti un site gen Pay per download,pay per install sau GPT(get paid to website) +Postback tester:


Primii 1000 afiliati sunt auto aprobati!
5$ bonus for the first 1000 affiliates that signup,send traffic and like us on:

https://www.facebook.com/topadsmedia?fref=ts
https://twitter.com/TopAdsMedia

http://www.affpaying.com/topadsmedia

Suntem disponibili si pe skype daca aveti nevoie de ajutor!

Skype id: topadsmedia
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Data viitoare pune titlul cum trebuie, scoate din poze / pune unele mai mici. E CPA sau PPD ? Daca nu se uploadeaza nimic nu are ce cauta in sectiunea asta.
 
Sus