Topcashback - topcashback.co.uk (Valabil doar pentru persoanele din uk)

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Aici va invat cum sa nu aruncati cu bani in Anglia.Sa nu va ganditi2- 4 -5 -10lire nu sunt bani la sfarsitul anului daca tragem o linie puteti economisi intre 500 si 2000 de lire . Numai cu cumparaturi online

Asadar incepem povestea

Aveti nevoie de un cont paypal sau cont bancar in uk pentru a putea cere bani si a plati cu debit cardul cumparaturile de la testo,iceland,amazon,papa john asigurare masina si asa mai departe.

va inregistrati pe(primesc si eu 15 lire cand tu castigi primi 10 lire de cash back,doar o data)
https://www.topcashback.co.uk/ref/schoolofdj

si cautati oferte .

Ce racomand nu am facut acest topic pentru mine in special ci pentru a avea un avantaj toti.

Nu cumparati porcari pentru cashback ci incepeti logic

Faceti piata online .de exemplu la tesco primesti 6lire si ceva ca user nou si pe urma de fiecare data in jur la doua lire..
Daca ai card de fidelitate ca sa obti puncte la fiecare magazin este perfect . Deoarece primesti cupoane si le poti scade cand platesti.

O data dupa ce iti faci periodic piata .La inceput incearca sa te inregistrezi de cate ori faci piata la un alt magazin pentru a putea primi cash back mare .

cereti bani cand ajungi la 30 50 lire (poti desigur sa ceri si la 10 lire desigur).Odata primiti bani in banca sau paypal>banca .Intoarcete pe contul de cash back si opteaza la websituri de gambling .unde daca te inregistrezi versi 10lire primesti bonus la situl de pariuri 100-50% din bani bagati din buzunar (ghilimele tu ai acei bani din cash back dar i rulezi doar).Pe cash back primesti iar 10lire .Joaca bonusul de la pariu pe o cota de 1.5 de ,joaca numai un singur meci . Iti ceri bani in banca dupa ce ai castigat .Si incepem iar de la capat bani in paypal >banca>cashback>completezi oferte>paypal>banca >cashback

pe aplicatie gasiti o gramada de oferte la orice aproape...De la cartofi la western union la asigurari-ebay,amazon,la contracte de energie si asa mai departe .Voi rulati bani faceti o oferta scoateti bani ,bagati bani.Simplu nu?! Important acest topic este pentru a cheltui mai putin bani nu uita ,rabdare si credema la sfarsit de an cand faci un bilant vei vedea ca,ai economisit cel putin 2000 £ .Plus ajuta pentru credit score daca ai de gand sa stai mai mult pe aici.
Taxe 0

Canceleaza auto upgrate la cont din profil setari.Opteaza membru free.comisioanele sunt mai mici de cash back.

dece online ?hai sa iti dau cateva motive


eu de exemplu astazi am facut piata online completand o oferta din cash back

primesc de la tcb 7lire aproape

am cumparat 18 bidoane de apa plata 2 litri,coca cola 6 bidoane ,carne,tot ce am considerat ca am gasit la pret de oferta bun .ps 18 bidoane de 2 litri tot 3 lire si 10 centi ..cand minimul pe piata este de bax 1.5 L la 1.99£ .tot ma ajungea cam la 60 de kg am cheltuit in jur de 80lire 91 de punte (1 lira cupon aproape...)faci totul din pat.Nu incarci masina cu petrol..nu pierzi timp la coada..online urmaresti mai bine ofertele decat in magazin. Daca nu aveai masina te deplasai pe jos nu ?cum puteai sa ti in mana 15 sacosi de 60 kg..? luai autobuz,metrou inghesuiala ...pierdere de timp .timpul pe care il pierzi facand piata il poti investi la piscina relaxat la sauna la sala de gym care este aproape de tine.Corect ?castigi timp si bani iar produsele vin in fata usi.Peste 4600 oportunitati de cash back.


o alta oferta buna . primesti 24 lire (cashback)daca te inregistrezi pe betfair depui10 lire si primesti 30 bonus (60£ cu doar 10)
 
Ultima editare:

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Screenshot_2017-02-12-20-28-00.png te inregisttezi la sun bet .bagi 5 lire primesti 10 cash back.si alti 10 bonus la sun .

cumperi 20lire la 5 lire alta oferta buna de cash back.
 

cj69dedu

Învăţăcel
Merge si da plateste fara probleme . dar ca si problema mi se pare destul de mult timp pana ce iti confirma o tranzactie la anumite companii. la ebay am observat ca in 2 saptamani il confima , dar booking .com dureaza si 3 4 luni
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Stiu,depinde de cum au terminii de conditie cu cei de la CPA etAstazi am cerut SI eu o Plata prin transfer bancar. Screenshot_20181222-132624.png 20181222_135231_rmedited.jpg
 
Ultima editare:

cj69dedu

Învăţăcel
Eu am luat prin paypal tot timpul si durează până la 48 de ore . In cat timp ți-au facut transfer ?
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Trebuie sa vina in3 zile lucratoare de cand am postat. Putin conteaza pt mine cand intra.
 
Sus