TransferGo - Transfergo.com (10£ Gratis)

cj69dedu

Învăţăcel
TransferGo este o platformă digitală care oricine care lucreazăsau locuieste în străinătate sau invers pot trimite bani la costuri foarte mici .

TransferGo este o alternativă online la serviciile bancare, pentru transferurile dvs. internaționale de bani. Compania înființată în 2012 oferă servicii de transfer internațional de bani ieftine, rapide și sigure. Puteți plăti pentru transferul dvs. internațional printr-un transfer bancar local. Suma de trimis poate fi achitată cu card de debit sau de credit în cazul în care cardul este emis în una dintre următoarele monede: GBP, EUR, PLN, NOK, SEK și DKK. Banii vor fi trimiși în contul bancar specificat. Serviciile companiei se remarcă și prin flexibilitatea opțiunilor de transfer. În general, transferurile standard ajung la destinatar în decurs de o zi lucrătoare, în funcție de țara din și în către care se face transferul. Clienții pot beneficia și de transfer expres (chiar și în 30 de minute), disponibil contracost, sau pot alege transfer cu termen de livrare mai lung (maxim trei zile lucrătoare), cu taxe ZERO. Opțiunile disponibile și timpul necesar pentru procesare variază în funcție de țară.
TransferGo este una dintre cele mai bune opțiuni, cu recenzii excelente pe Trustpilot. Clienții pot beneficia de transferuri rapide și pot trimite bani dintr-un cont bancar sau de pe un card de debit în contul bancar al destinatarului, din peste 30 de țări către peste 45 de țări, cu taxe fixe avantajoase și cursuri de schimb valutar transparente.

In plus daca va inscrieti prin linkul meu de afiliere o sa primiti 10£ dupa primul transfer de 50£ sau echivalentul in orice moneda disponibila .

Apoi o sa primiti un link de referal si pentru fiecare persoana inscrisa prin linkul vostru primiti 10£.
Au aplicatie mobila dar si desktop.

Inscriere fara afiliere : https://www.transfergo.com/ro/

Aplicatia a fost folosita si testata de mine si merge perfect deci o recomand.;)
 
Ultima editare de un moderator:

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Pentru a putea adăuga link de referral în topic, trebuie să ai minim 7 zile vechime în club și minim 50 de postări scrise pe forum.
 
Sus