Transferwise/Monese ?

HightLink

Donator
Salut,
este cineva pe aici care foloseste Transferwise sau Monese? Am cautat pe google dar nu am gasit nici o experienta de la romani. ce parere aveti?
 
Ultima editare:

Hyuga

Veteran
Eu folosesc TransferWise de ceva vreme si nu am avut nici un fel de probleme. Platile ajung mereu la timp, comisioanele sunt mici, recomand.
 

Stefy79

Donator
'' Eu folosesc TransferWise de ceva vreme si nu am avut nici un fel de probleme. Platile ajung mereu la timp, comisioanele sunt mici, recomand. ''

Idem ...
 

costelbiz

Învăţăcel
Salut,
De Transferwise nu am auzit, dar despre Monese iti pot spune ca este de luat in considerare. Folosesc Monese de putin timp, am ales planul simplu, cel gratuit (0 euro/luna), care are limite prestabilite, dar suficiente: bancomate & reincarcari in numerar (200 euro gratuit / lunar, ce este peste 2% comision); chieltuieli cu cardul in moneda straina (2.000 euro / lunar, ce este peste 2% comision); transferuri in valuta (gratuit si instant catre alte conturi Monese, comision de 2% la transferuri non-Monese); asistenta clienti, chat/e-mail/telefon chiar si in lb.romana. La tranzactii cu cardul (fizic) nu am avut probleme, curs valutar bun, iar la platile pe internet o singura problema am intampinat, la plata unei aplicatii pe appstore, cred ca nu au colaborare deoarece cardul nu a fost compatibil. Apropo, Monese are o campanie promotionala, inca valabila: daca folosesti o invitatie trimisa de un utilizator existent iti poti comanda cardul gratuit si dupa prima tranzactie online sau fizica cu cardul (dupa ce isi va ajunge acasa) primesti un bonus de 15 euro.

EDIT: Daca doresti un demo cu aplicatia lor, iti pot oferi niste printscreenuri.
 
Ultima editare:
Sus