$treamtoca$h - Streamtocash.com ( asculta radio si esti platit )

#48
finlanda primul si al 3 lea nr. sunt in uk si nu am putut sa introduc numarul cu prefix. am adaugat doar numarul de tel simplu,de 11 cifre.oare o fi din cauza asta?
le:
Apelurile mele nu apar în statistici!
Nu vă panicați! Dacă sunteți sigur că ați sunat, atunci va apărea în cele din urmă. Datorită încărcării mari ce ati facut azi, va aparea in statistici a doua zi.
mai astept pana maine..
ar fi aiurea sa nu mearga.am vreo 60$

LE : Am rezolvat situatia. Initial am vrut sa o las balta deoarece am reusit sa iau legatura cu adminul care mi-a spus ca site-ul este exclusiv pentru numerele din Romania.
Insaaaaaaaa chiar adminul m-a contactat apoi si a rezolvat problema ( mi-a adaugat el numerele de telefon) (big up)
DECI ,cine este in strainatate si doreste sa activeze pe site luati legatura cu adminul pe skype pentru adaugarea numerelor de telefon. Acesta a promis ca in scurt timp va remedia problema si userii vor putea adauga numerele by themselves. Pana atunci,

support@streamtocash.com (Skype/e-mail)
 
Ultima editare:
#49
Mesaj nou pe Stream To Cash:

January 11, 2019Numere Finlanda

Buna ziua dragi prieteni astazi va anuntam ca providerul din Finlanda reinnoieste contractul cu operatorii din Romania doar cu anumiti operatori s-a incheiat cu succes pe data de 10 ianuarie, cu restul operatorilor se negociaza, dar pana atunci numerele sunt in pauza, va multumim pentru intelegere. Momentan doar numerele din Uk merg pentru ca contractul a fost incheiat cu succes pe 1 ianuarie 2019. Speram ca zilele ce vor urma sa adaugam alte numere noi din mai multe tari. Va multumim.
 
Sus