TrueBit - truebit.biz

#21
@Stefan Florin prietene, ar fi nemaipomenit sa ai dreptate! Cine nu ar vrea sa castige, dupa ce a investit, o perioada cat mai lunga de timp?! Sa fie ani! Mai ales ca e inedit sistemul cu cele 5 etape, sa primesti din ce in ce mai mult. @Stefan Florin din ce scrii mai sus, esti cam la -40 si ceva de dolari? Pe minus?
Totusi, si truebit.biz este un HYIP, la aceasta categorie l-am gasit si am avertizat de riscul existent dintru inceput. Castigurile trebuie marcate cat mai repede (adica sa treci pe profit), in eventualitatea ca site-ul opreste platile.
 
#23
@Danezul pana in momentul in care am scris ultima data Truebit imi generase 25 de dolari; 15 i-am retras si investit in alte 2 programe iar ceilalti 10 i-am reinvestit. Nu planuiesc sa imi recuperez investitia si sa ies pe profit cat mai repede ci sa reinvestesc cat mai repede (chiar si primii 5 dolari, retrag 5 dolari, se aduna si reinvestesc astfel 5 dolari, cu cat mai devreme am un depozit mai mare, cu atat genereaza mai mult).Imi recuperez complet investitia in aproximativ 20 de zile. Daca reinvestesc prima data in loc sa retrag, o sa ajung la un depozit de 100 de dolari in 2 luni si la 300 de dolari dupa o alta luna. In opinia mea site-ul asta o sa tina cateva luni bune, insa e doar o opinie. Stiu ca normal se retrage intai profitul si apoi se reinvesteste dar ma gandesc la toata situatia pe un termen mai lung. In felul asta riscul e mult mai mare dar se merita.
 
#26
Truebit merge excelent, tocmai am primit banii in 6-9 minute, eu am 51 de zile.
Situatia mea actualizata la truebit:

Am investit $10.32;
Am retras $22.72;
Profit $12.40.
 
#27
Ieri a mers si am primit repede, astazi nu am primit de 3 ore.

Ca un sportiv intelept si truebit s-a retras in glorie, nu mai plateste.
 
#28
Dap, chiar nu mai plateste, aveam un depozit de 40 de dolari. Mi-am recuperat in total doar 20 din 25 de dolari. E ok banuiesc, nu ceea ce speram dar macar nu am pierdut prea mult. 4% pe zi se pare era prea mult sa fie sustinbabil.
 
Sus