Umbrellahives - Umbrellahives.com

rebeka

Învăţăcel
Websiteul HTTPS://UMBRELLAHIVES.COM , deschis de cateva saptamani , are un program de afiliere foarte interesant si original. Se castiga foarte usor pana la 1000$/ luna , sistemul l-am testat inca de la inceput , functioneaza perfect , prezinta incredere, am efectuat de proba si doua retrageri ( 50$ +100$).
AVANTAJE :
- afacerea este la inceput , are potential mare de crestere, a depasit 10.000 de membri in intreaga lume in prima luna de la lansare !
- INVESTITIA INITIALA ESTE FOARTE MICA , doar 19,99$
- SE POT OBTINE USOR, CASTIGURI REALE intre 400$ - 2000$ in fiecare luna;
- castigurile se pot retrage zilnic , nu trebuie sa asteptati o luna sau doua . Suma minima care poate fi retrasa este 30$.
- un HIVE asigura castiguri de pana la 400$;
- se pot face lejer chiar si 5-6 HIVE intr-o luna (5 x 400$ = 2000$/luna);
- pentru activarea unui HIVE , trebuie doar sa recomandati la 2 prieteni siteul respectiv;
- nu este necesar sa aveti de fiecare data alti afiliati , cele 2 persoane cu care activati un HIVE , pot fi folosite de fiecare data, pentru activarea un numar nelimitat de HIVE!!!
- depuneri si retrageri foarte rapide si usoare prin aplicatia MUCH BETTER (se poate comanda GRATUIT si cardul MuchBetter, care vine in aproximativ 10 zile lucratoare, castigurile putand fi retrase pe acel card si apoi scoase numerar de la orice ATM din lume , care accepta carduri MASTERCARD )

Au si pagina de facebook / grup de facebook , unde gasiti toate detaliile si informatiile necesare(in limba engleza) . Puteti sa dati mesaj privat moderatorilor de grup si va vor trimite un fisier PDF cu detaliile in limba romana. Linkul pentru grup fb pentru ROMANIA: https://www.facebook.com/groups/umbrellahives.romania
 

Atașamente

Ultima editare:

rebeka

Învăţăcel
Deci trb sa am 2 refi activi ca sa pot investi? Am inteles bine?
O sa prezint cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i urmati pentru obtinerea unui HIVE :
 1. intrati pe siteul https://umbrellahives.com
 2. in coltul din dreapta sus aveti butonul LOGIN, dupa ce il apasati apare fereastra in care trebuie sa selectati butonul SIGN UP
 3. dupa ce introduceti datele personale(atentie: trebuie sa fie numele real cel care este trecut si pe cardul sau contul bancar) si bifati toate casutele din josul paginii, apasati SEND si o sa fiti redirectionati catre pagina de plata a abonamentului
  • selectati metoda de plata dorita ( muchbetter, skryll, transfer bancar, etc) si urmati instructiunile de plata.
  • in acest moment sunteti membru cu drepturi depline al UMBRELLA HIVES .
  • cei care doresc sa participe GRATUIT la programul de marketing afiliat , pot accesa aplicatia HIVES FACTORY , apasand butonul corespunzator pe site!
  • oricine doreste sa castige bani , are nevoie de un COD UNIC pentru a accesa aplicatia HIVES FACTORY.
  • O sa vi se solicite sa introduceti CODUL UNIC (invitatia) . Introduceti codul primit de la un prieten/ coleg (daca nu aveti nici un astfel de cod , dati-mi un mesaj privat si rezolvam)
  • dupa introducerea codului , apasati USE CODE si o sa primiti si voi gratuit WELCOME PACKAGE (compus din 2 coduri unice)
 4. Acele 2 coduri trebuie sa le dati mai departe la 2 prieteni . Daca le distribuiti in 7 zile primiti bonus 5$. Daca prietenii vostri distribuie si ei in 7 zile codurile pe care o sa le primeasca, mai primiti inca 5$ de la fiecare (deci in total primiti 5$+5$+5$=15$).
 5. Apoi vi se aloca un HIVE , in functie de cate coduri ati distribuit , HIVE care ramane activ 56 zile si acumuleaza in el castiguri de pana la 400$!
 6. Puteti sa reluati procedura , pentru a obtine al2lea, al3lea sau oricate HIVE doriti .
 7. Platiti din castigul acumulat in HIVE 1, pentru a va abona iar si a putea deschide HIVE 2.
 8. Puteti sa distribuiti cele 2 coduri de fiecare data acelorasi 2 persoane, sau la persoane diferite, dupa cum doriti !
 9. Aveti voie sa activati un numar nelimitat de HIVE .
 
Ultima editare:

rebeka

Învăţăcel
Monthly Subscription
$ 18.5
plus VAT

Asta ce este?
acesta este pretul abonamentului 18,5$ + taxe = 19,99$ ...
abonamentul este valabil 30 zile , dar daca in acea perioada iti activezi un HIVE, se prelungeste gratuit abonamentul pe perioada celor 56 zile cat este activ HIVE-ul ! Toti membrii vor avea in permanenta cel putin un HIVE activ , deci practic nu se plateste decat prima oara abonamentul , apoi vei plati din castigul acumulat in HIVE !
 
Ultima editare:

rebeka

Învăţăcel
DUPA CE ITI FACI CONT SI PLATESTI 19,99$ ABONAMENTUL, O SA ITI APARA PAGINA PRINCIPALA , ACCESIBILA DOAR MEMBRILOR ! 1 home page.jpg
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
VA rog sa ma scuzati de off topic..
Repet nu Sunt hater.
Spun doar ce vad la prima vedere .
1 .website de proasta calitate(incluse SI curcubeul de scris )
2. Nu activez de mult tare PE forum,dar pot nota ceva de cand citesc forumul.Este la Moda. Fisier PDF grup fb...Pai grupurile de fb se pot cumpara lejer, fisierele PDF Sunt unele din tinta cea Mai usoara in ,a ascunde SI altceva (metoda clasica).iar cel care detine website poate Pune CA are SI 900k membri inrgistrati... Intai vezi review la nivel global PE google . Daca Sunt poze, verifica cu meta data sursele .acolo afli o gramada .Asta este cea Mai sigura metoda nu grup de fb sau membri inregistrati ,https..te pisi PE ele in doua secunde de acele informatii.habar nu am de Cati ani Sunt pe acest forum..dar sunt sigur CA nici un matrix nu a existat sau existA PE o perioada de Ani.. dece sa bag 1000 USD SI sa castig 3000 invitandumi prieteni..adica din bani lor I'm da SI mie ceva . marketing inseamna ajuta sa Fi ajutat,nu o sa invit nici o data prieteni pt a le da teapa(solutia 1000 USD ,investe in ceva in care sa faci bani sigur SI metode Sun itt o gramada )DACA acest forum ar fi Al meu,as inchide sectiunile de genul..la inceput Ani in urma imi placeau..din cauza CA, eram incepator SI idiot...dar na SI club ptc are nevoie de traffic si indexare google CA pana la urma fiecare trebuie sa manance o Paine..

PS:iar sectiunea unde ai postat este dedicata doar pt afiliere. Nu investitie SI procent de la referrals .
 

liviu4u

Membru
buna,
am si eu nevoie de un cod
am facut plata si am ramas aici
To access Hive Factory, Please Enter Your Registration CODE
 

rebeka

Învăţăcel
VA rog sa ma scuzati de off topic..
Repet nu Sunt hater.
Spun doar ce vad la prima vedere .
1 .website de proasta calitate(incluse SI curcubeul de scris )
2. Nu activez de mult tare PE forum,dar pot nota ceva de cand citesc forumul.Este la Moda. Fisier PDF grup fb...Pai grupurile de fb se pot cumpara lejer, fisierele PDF Sunt unele din tinta cea Mai usoara in ,a ascunde SI altceva (metoda clasica).iar cel care detine website poate Pune CA are SI 900k membri inrgistrati... Intai vezi review la nivel global PE google . Daca Sunt poze, verifica cu meta data sursele .acolo afli o gramada .Asta este cea Mai sigura metoda nu grup de fb sau membri inregistrati ,https..te pisi PE ele in doua secunde de acele informatii.habar nu am de Cati ani Sunt pe acest forum..dar sunt sigur CA nici un matrix nu a existat sau existA PE o perioada de Ani.. dece sa bag 1000 USD SI sa castig 3000 invitandumi prieteni..adica din bani lor I'm da SI mie ceva . marketing inseamna ajuta sa Fi ajutat,nu o sa invit nici o data prieteni pt a le da teapa(solutia 1000 USD ,investe in ceva in care sa faci bani sigur SI metode Sunt o gramada )DACA acest forum ar fi Al meu,as inchide sectiunile de genul..la inceput Ani in urma imi placeau..din cauza CA, eram incepator SI idiot...dar na SI club ptc are nevoie de traffic si indexare google CA pana la urma fiecare trebuie sa manance o Paine..
nu prea ai citit cu atentie cele explicate in acest topic .
- In primul rand nu trebuie sa bagi 1000$ ca sa castigi 3000, investitia initiala este simbolica, doar 19,99$.
- IN LEGATURA CU NUMARUL DE MEMBRI, nu cred ca este relevanta informatia cu 10.000 membri pentru ca nu ma ajuta pe mine ca sunt 1000 sau 1 milion de membri . Eu trebuie sa dau 2 coduri unor prieteni , indiferent de cati membri sunt inscrisi in prezent pe site !
- fisierul PDF nu apartine siteul , ci este facut de mine ( in limba romana ), pentru a usura munca celor care nu se descurca asa bine cu informatiile in engleza)
- marketing afiliat exact asta inseamna : daca ne aduci membri noi , sau utilizatori noi , o sa primesti un anumit procent din ceea ce se incaseaza de la acestia ! Asa functioneaza si mari companii gen PAY PAL, AVON, ORIFLAME, AMWAY, etc , care au sisteme vechi de afiliere care functioneaza perfect !
- e parerea ta , daca nu agreezi acest gen de marketing , dar dupa cum am si dovedit , sistemul functioneaza , nu este nici o teapa ( nici nu ar avea cum sa fie teapa la pretul asta de 19,99$ ) . Daca se cereau 1000$ pentru inscriere sau sa cumperi nu stiu ce produse , mai inclinam sa te cred , dar asa, nu cred ca sunt motive de suspiciune , la acest pret aproape derizoriu de mic !
 

rebeka

Învăţăcel
am explicat pas cu pas ce trebuie facut , dar nu stiu din ce motiv , cineva a sters peste 10 comentarii ! Ma rog , asta e politica forumului , mergem inainte !
 

liviu4u

Membru
cam astia sunt pasi pentru cei noi pe acest thread

General rules for obtaining a hive:

A) UMBRELLA HIVES registration, is due paying a subscription fee = 19.99$
B) accessing HIVES FACTORY by entering the unique code = 75CBMD5NVVDM valid 6 days from the thread post
C) WELCOME PACK (WP) for free, contains 2 codes
D) The deadline for distributing the 2 codes is 7 days, if you distribute both codes within this term, you receive as a bonus, the value of $5 (the equivalent of the package)
E) You will receive another $5 bonus for each of the 2 people who used your codes if they distribute their WP within their 7-day limit
F) When your friends distribute a full WP, or after their 7-day deadline expire, you will receive for free a certain type of hive depending on how many WPs have been distributed (see all types of hives that you can get).
G) The profit generated differs depending on the hive, and can be up to $400/hive
H) The hive is active 56 days, from the moment it is collected and will collect the winnings.
I) The hive is automatically disactivated when it accrues $400 or when the 56 days expire.
J) Collected earnings can be withdrawn at any time, the amount that can be withdrawn is $30-$150/transaction.
K) At every $10 withdrawn, an amount of $2 will be taken from your account to reward the team of our experts.
The subscription is valid for 30 days, and if you have active hives, the validity of the subscription will be extended until you have no more an active hive.
hive1.jpg

HIVES FACTORY
step by step explanation

After you create an account and log in, you will see the UMBRELLA HIVES home page .
Here you have access to statistics of the most powerful championships football in Europe, as well as the predictions of our collaborators.
"


As a member of UMBRELLA HIVES you have free access to the HIVES FACTORY app through which you can get an unlimited number of hives. Every hive can accumulate for you, up to 400$.
To access the HIVES FACTORY app, click the appropiate button
On the registration page, enter the UNIQUE CODE ( one of the codes from the 1st image) and click submitAll those who access the application , receive a WELCOME PACKAGE ( WP ) free of charge, marked in red in figure 6. This WP contains 2 unique codes (CODE 1and CODE 2).

WELCOME PACKAGE gives you opportunity to help your friends or acquaintances they also get a hive in their turn, but also the chance to get a $8 bonus.


Each WP has 7 day deadline to distribute. In other words, within 7 days the 2 unique codes you receive must be used by two other members to access the application. The timer inside WP indicates how long it is until the deadline.

In the initial phase WP will be RED, when someone uses one of the codes (CODE 1), WP will color ORANGE , and CODE 1 will color in GREEN


The person who used your CODE 1, will receive a free WELCOME PACKAGE ,accompanied by the timestamp indicating his deadline. WP will contain as your own, 2 unique codes A and B .

When your seconde code, CODE 2, will be used by a person to access the application, you will change your WP color from ORANGE to GREEN . WP received by the person who used code CODE 2, will also appear in RED accompanied by 2 other unique code, C and D, as well as a timestamp for the deadline.

Your HIVE BALANCE will be rolled into a $5 BONUS, because you shared both codes (right corner )


In the same way it will be done with each WP in part. When a person uses CODE A, that code will turn GREEN, and WP will change in ORANGE.
When both codes are used ( A and B), WP is colored from ORANGE to GREEN . A new $5 BONUS will be added in HIVES BALANCE (total $5+$5=$10).When a person uses CODE C, that code will turn GREEN, and WP will change in ORANGE


When both codes are used ( C and D), WP is colored from ORANGE to GREEN . A new $5 BONUS will be added in HIVES BALANCE (total $10+$5=$15).
 

rebeka

Învăţăcel
exact asta am explicat eu in limba romana , ca sa inteleaga cat mai multe persoane , dar au fost sterse postarile ! e bine ca ai postat explicatiile Liviu , chiar daca sunt in engleza !
 

rebeka

Învăţăcel
Schema piramidala.. e la mintea cocosului..
da , doar cocosii pot sa gandeasca asa ! un om cat de cat mai "citit" , stie ca orice program de marketing afiliat are la baza un sistem piramidal si ca nu este absolut nimic rau in asta ! Esti recompensat pentru ca spui si prietenilor despre acel site , este un lucru cat se poate de firesc , dar unii spun ca e sistem piramidal ca si cum din start ar fi ceva rau , ceva gresit sau teapa ! Orice sistem de afiliere este functional si de incredere , atata timp cat nu se cer sume enorme de bani si atata timp cat castigurile se platesc zilnic , fara sa astepti 1-2 luni ca sa se acumuleze o anumita suma ! Iti faci treaba si recomanzi la 2 persoane , castigi bani ... nu iti faci treaba , nu castigi ! FOARTE SIMPLU SI CORECT !
 

rebeka

Învăţăcel
chiar acum cateva ore am mai retras inca 130 $ ! Lasa sa fie piramidal cum zic haterii si sa retragem noi astia care ne implicam , mii de euro pe luna ! Haterii sa stea pe margine si sa se planga , sa se vaicareasca , ca " vai domnule este piramidal " :)))
Dovada retragerii de azi , in poza atasata . Screenshot_20190820-182535_MuchBetter.jpg
 
Sus