Un pic de ajutor, va rog!

AndrewK1ng

Membru
Salut, m-am decis sa îmi deschid un canal de YouTube pe care sa postez rezumate ale meciurilor de fotbal, am reușit sa "fur" un videoclip de pe YouTube, dar problema este că am văzut pe canalul respectiv că el a luat conținutul de pe TVR, și trebuie scris ceva in descriere "I dont own" și în continuare nu mai știu. Am citit că dacă pui sursa și spui că nu detii drepturile de autor asupra materialului nu pățești nimic. Acum vreau sa continuați secventa de mai sus, cu: "I dont own", ca sa pot pune secventa in descrierea videoclipului. Mulțumesc anticipat. :)
 
Ultima editare:

shaggy07

Membru
Asta nu-i adevarat. Filmul iti poate fi sters pentru copyright si daca scri asta. Foarte multe canale de youtube fac asta fara sa stie ca pot fi oricand sterse, chiar daca pun sursa materialului, si recunosc ca nu e a lor, din moment ce nu au cerut aprobarea de la proprietar.

Solutia e sa folosesti continut cat mai putin de la altii, si in alt scop decat l-au folosit ei. Astfel poti sa spui ca este "fair use" continutul, si nu mai au un motiv sa iti stearga filmul. Dar daca copiezi continut la gramada din alte surse, nu ai nici o sansa.
 

Ameicanu

Membru
Nu este adevarat, cei de la tvr au cumparat drepturile, deci ei pot demonstra usor faptul ca au drept de autor si mai devreme sau mai tarziu o da iti steargă videoclipul, de cateva luni youtube-ul ne cat trage în piept, in sensul ca nu exista egalitate intre utilizatori, de exemplu daca ai peste 20.000 de abonati ai sanse sa te lase toata lumea in pace pentru ca celor de la youtube le convine situatia ca tu sa le aduci vizite... Ma rog, sunt multe de zis, incet, incet youtube-ul ne arde..
 
Sus