Un site care mineaza singur Satoshi ,Litoshi, Trtoshi (Bitcoin,Litecoin,Tron)

Pachia

Membru
Buna tuturor am gasit un site care mineaza singur fara investitie fara sa faci upgrade la nimic.

Retragerea se face la 5 minute sau cand doriti voi ,dupa o ora dupa 10 ore nu conteaza se strang intr-un cos si cand aveti timp ii colectati automat in FaucetHub .

Colectarea se face automat in contul vostru de FaucetHub dupa ce se verifica ca nu sunteti robot se verifica un singur Captcha si gata se transfera automat.

Situl este destul de aerisit nu sunt reclame care apar din senin sau daca se intampla se intampla rar.

Se colecteaza in balanta voastra moneda si dupa de acolo dai retragere in contul FaucetHub fara minim de retragere .

Sfatul meu sa colectati daca se poate tot la 5 minute sau 30 minute daca nu , merge si dupa 3 ore sau 10 ore dar am observat ca se colecteaza mai greu satoshi dupa 30 minute in cosul vostru .
Spre exemplu daca dupa 1 minut si 15 secude se mineaza un satoshi, dupa 30 minute mineaza un satoshi tot la 10 minute sau chiar mai mult din pacate . Se aduna dar nu cum s-ar aduna tot dupa 5 minute sau 10.

Apropo dupa ce v-ati logat si ati introdus adresa de bitcoin din FaucetHub el incepe singur sa mineze si puteti sa inchideti fereasta site-ului , el minand in continu.
Nu foloseste resursele Laptopului sau Calculatorului nu se atinge de Cpu sau Gpu am verificat si oricum am si o groaza de extensi la Chrome.

Poate nu pare mult sau poate nu se aduna cine stie ce dar incercati nu strica o data pe zi sa intrati si sa colectati 300-400 satoshi facand nimic aproape .

Aceasta este siteul pentru Satoshi : http://bit.ly/31NMGTS

Litoshi: http://bit.ly/2KDR6Xv

Trtoshi: http://bit.ly/2KS37Yq

Se mai poate mina Litoshi . La fie care 5 minute care trec se aduna in balanta voastra 315 Litoshi, am spus si mai sus la Satoshi numai aici am vazut o diferenta.
Dupa 30 de minute trecute se adauca cate un litoshi pe minut si dupa aceea cred ca, creste timpul .
Pana in 5 minute se adauga tot la fie care secunda cate un litoshi dupa aceea creste perioada .De aceea zic eu este bine sa intrati mai des sa colectati.

Si se mai poate mina sau colecta si Tron, la 5 minute trecute se baga in balanta 570,000 Trtoshi.
Tot asa se intampla si aici din cate am vazut scade fluxul de trtoshi dupa ce trece 30 minute dar tot se adauga .

Concluzia mea proprie si sper ca si a voastra sa fie , chiar daca nu faci muti satoshi sau litoshi, trtoshi . o data pe zi daca intri si colectezi nu iti ia mai mult de 30 secude si tot ai mai facut un pic din ele .


Daca pot sa ajut cu ceva sau sa raspund la unele intrebari sa scrieti si raspund daca stiu.

Multumesc frumos daca o sa intrati si o sa fiti referali mei .Update 21.08.19 Momentan se pare ca nu mai au monede in Balanta dar promit cei care il administreaza ca umple din nou cu monede . Adica asa sper sa nu devina scam.
 
Ultima editare:
Sus