Unetenet-Unetenet.com

milvas

Membru
Despre companie . Unetenet este o marcă înregistrată de capital privat ce a contribuit cu un grup de companii , cu peste 20 de ani de experiență în acest sens. din 2008 a început să se dezvolte acest mare proiect deținută de Uniunea Holding, afaceri online, care își continuă expansiunea în mod constant .

Viziunea Unetenet .


Fiind de referință pentru milioane de oameni din intreaga lume pentru a crește cifra de afaceri ofera instrumente de lucru pentru a ajuta antreprenorii de rețea de a avea o mai bună calitate a vieții . Vom realiza viziunea noastră de a ajuta oamenii să descopere potențialul lor și pentru a atinge obiectivele lor prin oferirea de produse mai bune și oportunități pentru viitor și de a împărtăși cu generozitate cu comunitatea globală .

Misiunea Unetenet .

• Misiunea noastra este de a schimba viața oamenilor prin furnizarea de cea mai bună oportunitate de afaceri în vânzarea directă și cele mai bune produse pentru a promova și a dezvolta orice afacere .
• Furnizarea de cea mai bună educație în marketing și de afaceri pe internet .
• Compania care intelege cel mai bine și satisface de produse și servicii nevoile utilizatorilor nostri .
• Depaseste limitele și dezvolta stima de sine a întreprinzătorilor și utilizatorilor de business .
• Un lider global în marketing online și de sponsorizare .
• Alegerea de antreprenori de succes on-line de la domiciliu .
• Cel mai bun loc pentru a lucra .
• investiții constante în cercetare și dezvoltare pentru a crea produse de înaltă calitate permanent .
• Dezvoltarea de învățământ superior de calitate și competitivitate în serviciul societății .


Produse

Pagina de destinație

Conceptul de Landing page ( pagina de destinație ) se referă la candidații de web hosting de destinație , perspectivele și campaniilor de marketing ale clientilor . Centrul UNETENET , membrii nostri au acces deplin la toate paginile noastre de destinație dovedite , extrem de receptive . Iti alegi pagina pe care doriți să o utilizați , și veti avea propriul site de promovare . Astfel încât să puteți conduce vehicule de trafic pe care doriți ! .

Autorespondere

Pune-ti afacerea pe pilot automat , trimite scrisori personalizate si vor exploda profiturile dvs. cu sistemul nostru , captarea vizitatorii săi , și lăsând în urmă concurența dumneavoastră !

Imaginați-vă ce ar însemna pentru afacerea ta pe Internet un instrument astfel de puternic ca și autoresponder .

Multi Business Center

Un sistem ce ajuta orice afacere sau un produs disponibil în pași simpli , fără cunoștințe de programare sau pagini web , va fi nevoie de mai puțin de 5 minute pentru a prezenta produsele , companii , servicii și multe altele . O prezență pe Internet este o parte esentiala a oricarei afaceri de succes online. Obtinand propriul centru de afaceri vă permite să construiti si dezvoltati afaceri cu o mare libertate și flexibilitate .

Conferinte ( Prelegeri înregistrate de experți )

Conferințe de instruire acces în mai multe limbi pentru a utiliza si invata platforma Unetenet , mulți oameni platesc sute de dolari pe lună pentru un training si conferințe de formare . Ai acest instrument excelent gratuit cu statutul tau de membru in UNETENET ! Un alt instrument minunat de a exploda afacerea dvs .

School of Business la nivel înalt

Scoala de afaceri este un beneficiu cheie al partenerilor noștri din UNETENET . Deoarece actualizate în mod constant , oferă educație , literatură , sfaturi comerciale de înaltă calitate și trucuri , ghidul pas cu pas direct la libertatea financiara . Robert K. spune: " Principalul motiv pentru care oamenii luptă financiar este pentru că au petrecut ani de zile in scoala , dar au învățat nimic despre bani . "

Anunturi Plus

Pregatiti-va pentru promovarea afacerilor la cel mai cuprinzător standard de publicitate clasificate la nivel mondial , la nivel regional și internațional , cu câteva click-uri aveti acces la o promovare de nivel înalt in sistem Clasificări complet , acest lucru este extrem de important pentru orice afacere on-line . Vei avea acces în conformitate cu limba pe care doriți , și lumea site-urile clasificate de anunțuri .

Marketing & Tools

Pentru a construi o afacere de succes aveti nevoie de un sistemul de instrumente și marketing care functioneaza . UNETENET , ofera bannere , autocolante , cărți , Tutoriale , scrisori Vânzări , sisteme de anunțuri și mult mai multe ....

Advanced System + SEO blog ( în curând )

În ultimii ani , blogurile au creat milionari mai mult decât orice altceva on-line . Cu blog-ul dvs. va invata pas cu pas exact cum sa deveni lider și autoritatea asupra abonaților care au generat sistemul de captare Unetenet . pur și simplu scrie un blog ( articol ) cu privire la o oportunitate de 3 ori pe săptămână , apoi , trimiteți un e-mail la lista dvs. și ii invitati să vină și să comenteze pe noul dvs. articol . Nu vă faceți griji cu privire la modul de a construi blog-ul sau cum sa lansezi on-line , pentru că UNETENET o va face pentru tine ! Google și alte motoare de căutare majore care IUBESC blogging-ul , cu sistemul nostru fi gata în câteva minute .

Veți primi, de asemenea : - Bannere să intensifice eforturile de marketing on-line. - Idei de anunțuri de imprimare dacă doriți să construiască în piața locală . - Script-uri de urmărire pentru a exploda raportul dvs. de inchidere . - Sistemul de site-ul de Statistică . - Pagini cu Captura Video pentru conversii ridicate . si mult mai multe ! Oamenii trebuie să plătească pentru a avea acces complet la toate aceste instrumente și resurse în momentul care doresc să explodeze pur si simplu afacerea . Mulți lideri plătesc deja sute ... mii de dolari pentru a obține aceste instrumente în mod individual ! Acum, pentru prima dată , datorită UNETENET , puteți obține toate acestea sub un singur acoperis ! Cu UNETENET , membrii nostri au acces deplin la toate aceste instrumente 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână , 365 de zile pe an, de la doar 19.95 dolari pe lună ... Dar acest lucru poate merge gratuit , datorită planului nostru de marketing puternic sau sistem de profit .

PLAN COMPENSARE

1 st câștig

Aceste comisioane sunt plătite săptămânal de publicarea anunțurilor de zi cu zi pentru franciza dvs. ( poate publica anunțuri , vineri, pentru o zi de vineri , sâmbătă și duminică )

Dacă o zi nu a publicat anunțuri , care saptamana nu va fi activ pentru colectarea de taxe .

2 și 3 câștig


Primiti 2 % din toate profiturile din anunțurile directilor si indirectilor din retea , pana la al șaselea nivel , care vor fi deschise de către francizați activi directi .
Pentru a se califica , trebuie să aveți cel puțin două francize directe activi
Pentru a colecta de la linia 4 trebuie să fie 5 francize directe activi
Pentru a colecta cele 5 linii francizații directe trebuie să aibă 10 activ
Pentru a colecta 6 linia trebuie să aibă 15 de francize directe activi
Exemplu : Dacă rețeaua dumneavoastră în fiecare săptămână, câștigă 100.000 dolari veți obține 2.000 dolari în plus venit rezidual săptămânal

4 câștig


5 câștig


6 câștig


7 câștig


8 câștig


Compania plateste comisioane lor să fie în mod automat și instantaneu posibilitatea de a vedea reflectat în biroul virtual . Puteți avea bani și scoate cu ajutorul cardului UNETEcard al dvs. . Se pot plăti pentru cumpărăturile la orice unitate sau retrage numerar de la orice bancomat din întreaga lume .

LINK DE INREGISRARE: http://venitpasiv.unetenet.com Date de contact Skype: mihai81leu Yahoo: stiforp_mihai Phone: 0728472326
 

netmen

Donator
Interesant dar probabil o sa ma inscriu dupa ce va fi lansat. Acum observ ca este in "Pre-Launch"
 

milvas

Membru
Este lansat!!!!... asa apar paginile de captura , lucreaza la ele sunt adaugate treptat in mai multe limbi pentru membrii tarilor respective ce se alatura si au un numar mai mare de persoane in comunitate. Te asteptam in echipa!!
 
Sus