Va asteptam in TeamSpirit

calin9802

Veteran
Donator
Team Leader
Team Spirit
Am vazut ca multi dintre voi doriti sa intrat in TeamSpirit dar putini dintre voi stiti ce consta asta si ce trebuie sa faci pentru a intra, iar majoritatea nu intrati pentru ca nu stiti cum.

Pentru inceput in echipa teamspirit poti castiga 100% referalback ceea ce mi se pare o oportunitate destul de buna.Echipa nu are scopul de a face profit de pe urma voastra ci de a va ajuta. Deci daca suntem mai multi vom ajuge mai rapid la minimul de plata.

Va recomand sa faceti o cerere de intrare in teamspirit. Cerintele sunt minime 50 de posturi pe forum si un messaj privat la Siropu "as dori sa intru in ts " . Va asteptam bucurosi :)
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Pentru cei nou-veniți: nu uitați să votați propunerile de site-uri noi din categoria <Propuneri> și să vă înscrieți pe site-urile echipei din categoria <Lista PTC>!
 

lupul2015

Team Spirit
cum fac 50 postari, fac cerere. Oricum in ultimele 6 luni, am petrecut aprox4 ore/zi pentru asa ceva si am invatat singur, caci nu a vrut nimeni din cei la care am apelat sa ofere informatii pertinente. Sper sa va pot oferi informatii bune din ceea ce am invatat ( sper ca bune)
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Reînnoiesc apelul:

Cei care vă ocupați cu PTC sunteți invitați să vă alăturați la TS (team-spirit). Avem din nou multe site-uri în listă! Și vreau să mărim și numărul de membri activi de la 10-15 la 20+!

Doar dați un mesaj privat lui Siropu pentru a vă adăuga la echipă.

Apoi vă așteptăm să vă înscrieți pe site-urile de aici:
https://www.clubptc.net/forum/lista-ptc.97/ [vizibil după ce intrați în TS]

Și de asemenea vă rugăm să faceți propuneri de noi site-uri aici:
https://www.clubptc.net/forum/propuneri.119/ [vizibil după ce intri în TS]

Avantaje de a fi în echipă:
>>> 100% ref-back din comisioanele primite de team-lider de la tine
>>> testăm majoritatea site-urilor noi și vedem care plătește și cum se comportă
>>> având echipă, liderul ajunge repede să ceară plata
 

DavidG

Team Spirit
@Arnej nu, doar după ce faci 50 de postări
Oh, pai tot e bine! Abia astept sa fac 50 de postari. O sa trimit si eu o cerere pentru Team Spirit dupa ce fac aceste postari.. Vechimea o am, am intrat la 24 de ore dar am observat ca anumite postari nu sunt contorizate desi sunt in sectiunile in care ar trebui sa fie :-? ...
Oricum, am rabdare!
 
Sus