Vand cont de Facebook

bongheu

Membru
Vand cont de Facebook cu nume de fata detaliile sunt:
Data creearii - 5 ianuarie 2017;
Prieteni 5000 (80% romani ) 90% baieti;
Poze urcate 4
Intrat in 48 de grupuri pe diferite nise;
Detine un grup mic pe nisa dating (250 membrii)
Contul este verificat prin e-mail si copii de identitate (buletin, certificat de rezidenta)
Nu este verificat prin nr de telefon; ( asta ramane la alegerea noului proprietar daca pune sau nu nr)
Contul de fb se da cu tot cu e-mail, tin sa mentionez ca numele nu se poate schimba timp de 60 de zile!
pentru alte detalii si nelamuriri ast msj

Pret 20€

Plata o accept doar prin Paypal
 
Ultima editare:

SrET06

Membru
se vindea pe club acum putin timp in urma cont cu useri straini, usa, canada, etc cu 20-30$ si tu ceri 50$ pe un cont cu prieteni romani, e cam exagerat.
 
cred ca 10 euro e cel mai bun pret prieteni sunt romani nu are vechime l-ai facut in 9 zile,numele nu poti sa-l schimbi, decat dupa 60zile
 

bongheu

Membru
cred ca 10 euro e cel mai bun pret prieteni sunt romani nu are vechime l-ai facut in 9 zile,numele nu poti sa-l schimbi, decat dupa 60zile
Apreciez raspunsul tau dar totusi nu pot sa-l dau pe 10€ vorbim de un cont ce are 5000 de prieteni reali, indiferent ca sunt majoritatea romani. Ms pt rasp!

Avand in vedere faptul ca traficul in general este din RO il las la 20€ sub acest pret nu pot !
 
Ultima editare:

bongheu

Membru
Man, nu vreau sa-ti stric afacerea.. dar conturi de genul si ce ai tu acolo ti-l fac in 48 ore lejer. De ce ? Pentru ca dupa cum ai specificat si tu.. e cont de fata, majoritatea sunt baieti (cu sperante), iar daca ai mai pus si poze macar putin deocheate, totul vine de la sine. :) Singura parte interesanta din postarea ta e ca ai activat contul cu acte de identitate reale, iar daca sunt ale fetei respective.. da, nu e la mana oricui si oricand sa faci un cont cu verificare prin acte, dar nu e intocmai de ajutor pentru cine isi doreste contul, adica nu prea-l ajuta cu nimic in plus.
Din punctul meu de vedere, maxim 10 euro, iar daca sta cineva sa ia cartele gratis cu numar si face cate 5 conturi/zi si are putina grija de ele 2-3 zile si apoi le vinde in numar mai mare, un 5 euro per. cont e un pret corect, dar hai sa fie 10$ (sa nu uitam sa specificam daca e $ sau €, pana la urma, chiar daca s-au apropiat aceste valute, conteaza).
Parerea ta conteaza si o respect, dar 10€ mi se pare bataie de joc, adica de mine insumi....ma limitez la minim 20€ si nmc mai mult sau mai putin. Gandindu-ma ca pot sa aduc trafic important din aceasta pagina de fb, pe nisa adult, cred ca 10$/€ suna a bataie de joc! Hai sa fim un pic realisti!
 
D

Deleted member 18906

nu vreau sa par cu lipsa de respect dar ofer 10E pe el
 

Flavius890

Veteran
Team Spirit
Daca nu-l dai sub 20€, la ce ai mai cerut negociere? Ai zis oamenilor sa iti faca oferte ca pretul nu este batut in cuie. Ceri 20 si vrei oferte de 25, 30 ? :))
inainte avea pret mai mare de 20E si dupa mai multe comentarii de la alti membrii a decis sa puna pretul definitiv 20E. nu scrie nicaieri in postare ca ar fi negociabil.
 

bongheu

Membru
Daca nu-l dai sub 20€, la ce ai mai cerut negociere? Ai zis oamenilor sa iti faca oferte ca pretul nu este batut in cuie. Ceri 20 si vrei oferte de 25, 30 ? :))
Dragutza.....pretul inicial a fost de 50€ atunci cand am zis ca astept oferte.....avand in vedere ca multi au zis ,,domle e prea mult 50€ ,, am zis sa scad la pretul fix si acela 20€.....am specificat mai sus un lucru, si anume ca nu il dau cu nici mai mult si nici mai putin de 20€.....speer ca acum ai inteles despre ce este vb! :-bd
 

bongheu

Membru
Ultima oferta 10€.....oferta valabila doar in acest wekend.....!
Cei interesati lasati msj privat !
 

bongheu

Membru
Oferta ramane valabila...deci cei interesati imi puteti da pm sau lasati msj aici!
10€ pt 5000 de prieteni eu zic ca e un pret bun!
 

mariuselll

Învăţăcel
Tranzactie efectuata cu SUCCES.
Ps: Am mai facut eu tranzactii cu persoane online , da cum a decurs cu bongheu pot sa zic ca am ramas Masca
+10
 
Sus