Vand cont moremoney.io

budalu

Membru
Vand contul meu moremoney.io. Situl nu mai plateste din martie sau aprilie 2021 dar se spera reabilitarea pt ca a mai facut plati sporadice si in mai. Se poate vedea pe situl lor. Am in balanta echivalent a 106 tron pe care nu-i pot retrage pt ca platile sunt deocamdata in asteptare. E in waiting, cine cumpara contul va putea anula withdrawul aflat in waiting. Mai am si inca 41 bits in cont.

Situl permitea retragerea fie in btc fie in tron catre faucetpay sau catre wallet propriu.
Situl ofera un claim actualmente de 57 bits (satosis) odata pe ora, un lot de 7-10 ptc-uri zilnice si in trecut oferea si shortlinks. De asemenea contests, referals, posibilittaea achizitiei de nivel silver gold, dar si marirea multiplicatorului de la claim odata cu atingerea unor praguri de nr de claimuri stabilite in site.

Vechimea contului este din iunie 2020 si level 5 cu multiplicator 1,40x si mai necesita inca 1872 claim-uri pana la level 6 care ar mari multiicatorul la 1,60x.

Deocamdata valoarea unui claim este 57 bits, adica 57 satoshis, o valoare excelenta si foarte mare de cateva zeci de ori comparativ cu alte situri similare acum cand btc e 40k si alte situri platesc 1-2 satoshis per claim.

Deocamdata ca nu plateste situl, contul va putea fi folosit pt reclame si promovari folosind fondurile din el si folosind fondurile pe care le puteti obtine rezolvand o simpla captcha odata pe ora si care ofera 57 bits. In cazul lor 1 bits = 1 sats. Plus utilizarea celor 106 tron aflati in waiting pt withdraw dupa ce veti anula comanda de withdraw.

Am atasat si imagini.

Plata catre mine in momentul achizitiei si cedarii datelor de autentificare o puteti face cum doriti transfer bancar sau criptomonezi, echivalent a 15 ron.
Rog cumparatorul sa schimbe eventual adresele mele de btc si trx din cont cu ale lui proprii, cea de trx nu e obligatoriu sa existe.

In caz ca nu il pot vinde intr-o anumita perioada de timp il voi inchide.
Screenshot_20210615-175712.jpg Screenshot_20210615-175637.jpg Screenshot_20210615-175605.jpg
 
Ultima editare:

budalu

Membru
Ultima strigare, 5 ron contul de moremoney.
Eventual plus taxe de transfer bancar.
Astazi il inchid daca nu se da ca imi sta parca pe cap ca am prea multe conturi de ptc pe care nu le mai folosesc. M-am saturat de ptc-uri dupa ani de clickuieli captcha shorlinks antibots solvemendia timere si zeci de mii de pagini de reclame de inchis de imi vine acru.

Update
Am inchis contul astazi.
Anuntul nu mai este valabil.
 
Ultima editare:
Sus