Vand pe Ebay

!K9

Donator
PFA. PFA-ul românesc este Self-Hired american. PFA îți pune la dispoziție până la 3 angajați iar contabilitatea poți să ți-o faci singur. Iar pentru facturi te poți folosi de un serviciu online. Pentru SRL trebuie să angajezi contabil pe lângă alte chestii, iar dacă nu mă înșel, pe lângă impozitul pe venit și salariul contabilului ai și alte taxe în plus la SRL.

Recomand PFA sau II. Depinde de tine și de ce vrei să faci.
 

Alinstefy

Învăţăcel
Ca si PFA statu iti da 5 coduri CAEN dar numai pentru cele ce tu ai pregătire școlară.Insa ca si SRL ai mai multe avantaje dar tot odata si dezavantaje.sa nu uiti însă de taxele mari.Va trebui să treci si pe la vama odata.Statul te va întreba ce faci si de unde iti vin banii? Sunt chestia anapoda.Tias sugera sa mergi pe SRL .Oricum ai nevoi de muncitori în viitor.Succes
 

paultorres

Membru
Vinde cineva pe ebay? Am inceput sa ma documentez pe subiectul asta si sunt in primele zile de experimentat. Daca vrea cineva sa tinem legatura sau sa facem o mica comunitate sa ne ajutam unul pe celalalt.. sa-mi lase un mesaj privat.
 

paultorres

Membru
Mi-au suspendat contul. Am uploadat un produs pe Ebay si in urmatoarea ora am fost suspendat. Ei zic ca iti dau voie sa faci dropshipping, dar iti suspenda contul. Nice! A mai incercat cineva sa vanda Aliexpress to Ebay?
 
Sus