Vand pe Ebay

!K9

Donator
PFA. PFA-ul românesc este Self-Hired american. PFA îți pune la dispoziție până la 3 angajați iar contabilitatea poți să ți-o faci singur. Iar pentru facturi te poți folosi de un serviciu online. Pentru SRL trebuie să angajezi contabil pe lângă alte chestii, iar dacă nu mă înșel, pe lângă impozitul pe venit și salariul contabilului ai și alte taxe în plus la SRL.

Recomand PFA sau II. Depinde de tine și de ce vrei să faci.
 

Alinstefy

Învăţăcel
Ca si PFA statu iti da 5 coduri CAEN dar numai pentru cele ce tu ai pregătire școlară.Insa ca si SRL ai mai multe avantaje dar tot odata si dezavantaje.sa nu uiti însă de taxele mari.Va trebui să treci si pe la vama odata.Statul te va întreba ce faci si de unde iti vin banii? Sunt chestia anapoda.Tias sugera sa mergi pe SRL .Oricum ai nevoi de muncitori în viitor.Succes
 

paultorres

Membru
Vinde cineva pe ebay? Am inceput sa ma documentez pe subiectul asta si sunt in primele zile de experimentat. Daca vrea cineva sa tinem legatura sau sa facem o mica comunitate sa ne ajutam unul pe celalalt.. sa-mi lase un mesaj privat.
 

paultorres

Membru
Mi-au suspendat contul. Am uploadat un produs pe Ebay si in urmatoarea ora am fost suspendat. Ei zic ca iti dau voie sa faci dropshipping, dar iti suspenda contul. Nice! A mai incercat cineva sa vanda Aliexpress to Ebay?
 

SNYPERUL

Veteran
Paul trimite-mi pm cu ceea ce voiai sa vinzi sunt curios de ce te-au suspendat .
Am cont ebay ca seller vechi cu 111 100% feedback bine nu vand chestii gen ci ceea ce stiu sa fac ( nu stiu alte chestii ca as pune in aplicare daca ar iesi ceva ) :))
 
Am si eu un cont suspendat pe ebay, dupa ce am pus un telefon la pret bun la vanzare.

Raspunsul lor a fost ca "nu se poate dezvalui cauza suspendarii din motive de securitate"
 

ari3l

Învăţăcel
Nu prea mai poti vinde pe ebay din Romania din cauza scam-urilor ce au fost facute in Valcea acum multa vreme.

Dar poti face alta treaba. Este o combinatie cu Estonia si poti obtine ceva acte daca depui pentru rezidenta online.
Daca vrei sa faci dropshipping, e destul de greu sa o faci pe ebay.
Mai bine iti faci un site si il promovezi la greu + social media.

In schimb, daca ai ceva produse fizice din RO pe care vrei sa le trimit, apare problema shipping-ului pentru ca e destul de costisitor. O alternativa ar fi contract cu DHL pentru colete externe.
 
Sus