Vidto - vidto.me

kats007

Membru
Mai lucrează cineva cu acest host, daca da, când ați primit ultima plată? Mai plătește, măcar lunar?? Eu am o plată în așteptare de peste 6 săptămâni, mai exact din 18.04 si nu am primit nimic.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
 

moliaa

Veteran
Donator
Team Spirit
Nu prea am chef sa citesc tot ce scrie pe aici ziceti si mie pe larg ce face acest site si daca plateste / la cate zile primesti plata :) poate intru si eu.
 

kats007

Membru
Multumesc pentru răspunsuri, dacă-i așa cum spuneți se pare ca începe să plătească selectiv si sper să nu se-adeverească ce afirmă @savas52. Nu-mi rămâne decât să mai aștept si să-ncerc să-i dau o șansă incă vreo 1-2 săptămâni cu speranța că va face totuși și plățile mai vechi.
 

PicCoLo

Veteran
Donator
Team Spirit
PPU nu v-a mai fi niciodata ce a fost in anii trecuti.
Nu-mi vine sa cred cat de bine mergea la inceput,o sa multumesc pe calea asta celor care m-au ajutat,dar cu siguranta nu mai fregmenteaza forumul sau sunt banati pentru ca useri buni au plecat de aici.
Inca de cand a disparut SolarMovie s-a dus tare in jos,s-a dus si Vodlocker cu Vidbull,dupa care Streamin...astea erau baza..si cu thevideo se faceau bani...chiar mergea.Acum s-a dus si PrimeWire,practic s-a dus tot...doar ce-i care au grade pe anumite site-uri mai fac bani,un incepator nu mai are nici o sansa...cam asta-i tot.
 
Sus