Vizualizari Blog

mirelusha

Veteran
Salut, am renuntat la partea de online de prin 2012. Acum, recent, mi-am facut un blog. Cum il fac vizualizari? Ce metode mai exista? Etc, etc. Utilizez wordpres, free pentru moment. Daca scot ceva bani, vreau sa trec pe planul personal.
 

ediedi

Donator
Exista 2 metode: promovare(in loc sa tii secret blogul ii pui linkul aici cel mai bine si mai usor in semnatura mai ales ca ai peste 500 de mesaje sunt sanse mari sa fie vazut si clickuit de multi vizitatori ai site-ului sau pe alte forumuri/bloguri/social media websites facebook, instagram) si seo(articole foarte bune cu cuvinte cheie si taguri sau metataguri depinde cum vrei sa le spui, care sunt cautate la search pe google)

Pentru seo poti folosi site-uri gen asta sa verifici popularitatea unui subiect daca ii intereseaza pe romani https://trends.google.com/trends/explore?q=biciclete copii
Desigur metode mai sofisticate e sa iti faci tu o pagina de facebook in care sa postezi frecvent subiecte sau un canal de youtube in care sa dezbati fiecare articol publicat care pot sa mearga sau sa nu in functie de cat de interesant e ceea ce faci/prezinti.
 
Ultima editare:
Sus