vreau sa invat

glazy16

Învăţăcel
vreau sa-mi spuna cineva exact cum sta treaba cu aceste situri, cea mai buna explicatie ma va castiga ca referal:)
si sa-mi spuneti care-s cele mai de incredere situri:)
 
Pui banii si astepti sa ii primesti inapoi, 90% din ele sunt scam sau devin scam prea devreme, ramane sa afli/nimeresti/presupui care sunt restul de 10% in care ai sanse sa recuperezi din investitie si eventual sa scoti profit.
 

hawaiior

Donator
Totul tine de regulile pe care le aplici atunci cand investesti in hyip, in timp ai sa-ti formezi ochiul si vei sti care programe sa le alegi. E bine sa alegi tot timpul mai multe programe in care sa investesti, niciodata sa nu-ti investesti tot capitalul intr-un singur program... Fara lacomie, totul calculat la rece, sa-ti recuperezi investitia rapid, dar in acelasi timp sa-ti cresti si investitia. Daca vrei poti intra in echipa mea, imi dai un pm si iti las profilul meu facebook si mai discutam, dar in mare parte gasesti informatiile necesare sa incepi aici pe forum.

Cele mai noi programe in care am investit eu, dar si alti membri de pe forum sunt:

RockwellPartners- aici e topicul viewtopic.php?f=125&t=58042 (https://www.facebook.com/pages/Rockwell ... 6493516246)
ComoCredit- aici e topicul viewtopic.php?f=125&t=58092

Iar un alt program mai vechi din care am inceput sa scot profit si tind sa cred ca tine tot anul 2014 este Dollarsflowstsystem, pentru care am facut si o pagina fb: https://www.facebook.com/pages/Dollars- ... 5311430724

Regulile ai sa le faci in timp, investind si invatand din propriile greseli... e simplu, nu te arunci in orice program de 2 lei, alegi programe gen cele prezentate mai sus cu un profit zilnic gen intre 1% si 5%, dar e long term... majoritatea programelor care arata profituri colosale si asa mai departe devin scam foarte rapid, dar de multe ori si un long term, cu un admin fara experienta sau care nu are interesul de a-si plati investitori, poate deveni scam foarte rapid.

Despre ce insemna SCAM si cum trebuie folosit acest termen, am creeat un topic aici viewtopic.php?f=157&t=57995 unde mai multi colegi au si postat parerile lor.

Mult succes!

Edit: Pentru inceput ai nevoie de conturi pe procesoarele de plata cu care se pot investi in aceste programe: SolidTrustPay, EgoPay, PerfectMoney.
 
Sus