wikinut - wikinut.com

GeoBRB

Învăţăcel
Vroaim sa-ti trimit adresa pe privat dar se pare ca nu gasesc sau nu se poate trimite mesaje private pe acest forum ? :)
 

sharkstar

Membru
da bineinteles ca am chestia este ca incepe sa mearga rau trebuie sa atingi nivelul maxim de eperienta in site ca sa castigi ca lumea si asta cere maxim efort adica sa scrii pana iti ies ochii, ceea ce ma face sa nu il mai folosesc doar ocazional din plictiseala sa mai arunc o privire dar daca totusi vrei lasa-mi adresa de mail.o zi buna.
Site-ul este super cool, adica am fost pe prima pagina ca "Author of the day", si am abia 9 articole publicate. Pana acum am
Total 789 £0.039
dar vreau sa ating numarul maxim de experienta ca sa fac calumea. As folosi si traffic exchange, dar decat sa ma risc mai bine las asa.. am facut si 200 views-uri la un articol..


Si in legatura cu mesajele private, nu aveti destule privilegi ca sa puteti trimite. Cred ca de la 50 de posturi in sus aveti privilegiul de a trimite.
 

ruxandra

Învăţăcel
bravo ma bucur pentru tine ,eu cum am spus nu ma pot dedica numai lui am si bebelina .Ma bucur ca sunt persoane care lupta pt ce isi doresc ,altii vor da nu pot,ma bucur sincer pt tine.
 

onlydog

Membru Banat
poti sa dai mai multe informatii despre el, cat este suma minima de retragere si daca ai incercat cu traffic exchange, eventual daca folosesti optiunea sa trimiti trafic anonim
 

onlydog

Membru Banat
merci ruxandra,:d acum sa vedem ce este pe acolo, am citit termenii si conditiile site-ului, nu prea m-au incantat
 
Sus