WordLinx - wordlinx.com

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
O scurta descriere:
WordLinx este unul dintre cele mai vechi PTC-uri de pe piata (din 2003) care apartine unei firme de advertising din Marea Britanie: Rogue. Castigurile pe seama referralilor sunt mici: 3% (10% daca esti Verified sau Pro); numarul de reclame este si el mic: 0-4 pe zi (0.001/0.005/0.01 $/click), insa numarul acestora creste daca te upgradezi cu numai 10$/an. Chiar daca nu castigi mult pe seama referralilor acest site iti ofera siguranta ca vei fi platit (spre deosebire de celelalte ptc-uri).

Link de inregistrare: http://wordlinx.net/?r=58376

Detalii:
click personal: 0.001$/0.005$/0.01$
click-uri referrali: 3% (membrii standard) 10% (membrii cu upgrade)
plata instant la 10$ in PP (pe viitor si in AP)
limita referrali directi - nelimitat

Ponturi:

1. Reclamele se reseteaza la ora 2 dimineata
2. Intrati mai des pe site ca mai apar reclame din cand in cand. Nu are un numar minim fix de reclame pe zi.
3. Puteti cumpara Verified Plus valabil pe viata (69$) - avand in vedere siguranta site-ului, pot zice ca se merita.
4. Urmariti-i pe Twitter - in fiecare miercuri se acorda un premiu de 10$ celor care dau retweet la mesajele lor.
5. Puteti da share la reclamele de 0.01$ - vizitatorii vor viziona reclamele si daca se vor inscrie vor apare in lista voastra de referrali.

Noutati:
- plateste instant
- reclamele de 0.01$ pot fi share-uite pe diverse site-uri de socializare (detalii aici). Vizitatorii vor viziona reclamele si daca se vor inscrie pe wordlinx, vor apare in lista voastra de referrali.
- se poate folosi AlertPay pentru achizitii
- se poate achizitiona Verified Plus valabil pe viata (69$)
 

Siropu

Admin
Re: WordLinx.com

Si eu sunt membru de ceva vreme insa nu prea i-am dat atentie... oricum stiu sigur ca este un ptc de incredere.
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Ai sa ajungi la concluzia asta cand ai sa observi ca majoritatea site-urilor sunt scam-uri. Stii, asa credeam si eu la inceput...nu-mi prea placea: prea putine reclame, banii se fac greu, payout mare, nu era instant. Insa cu timpul cand am vazut ca majoritatea site-urilor care ajungeau sa fie scam si mai mult pierdeam cu ele am ajuns sa apreciez WordLinx. Poate nu vei ajunge la concluzia asta insa faptul ca site-ul este inca in viata dupa 5 ani de activitate si plateste membrii in 24 de ore sa stii ca este ceva grozav ;).
 

Siropu

Admin
WordLinx a inceput sa mearga din ce in ce mai bine... ca membru free, am inceput sa prind si 10 ads pe zi. Se pare ca lumea chiar cumpara reclame si asta e bine.
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Da, asa e, sunt destule reclame. Eu in general ca verificat prin cam 20 pe zi. Si in ultimul timp chiar am vazut ca apar din ce in ce mai multe reclame. Cred ca in momentul de fata este cel mai profitabil PTC din punct de vedere al castigurilor pe care le faci tu...dand click-uri numai tu (fara referrali)
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Am o presimtire nu prea buna cu WordLinx. Astept o plata de 10 zile...in mod normal trebuia sa o primesc pana acum. Plus ca pe blogul lor nu au mai postat de prin Aprilie. Sper insa sa ma insel si sa plateasca in continuare.
Oricum sfatuiesc sa nu investiti momentan aici.
 

Casper

Veteran
mi-ai sters mie postu si l-ai bagat pe asta.. tu l-ai avut la manual... acum era problema ta ca l-ai postat acolo
nu e frumos ;)
 

Razvan

Veteran
Donator
e interesant .. o mica intrebare daca nu supar pe nimeni .. cred ca mi`a sarit cand am citit pe sit ..
care este limita de ref directi ?!
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
@Casper
1. Nu eu ti-am mutat topicul.
2. Eu am prezentat primul acest PTC si l-am prezentat in PTC Manual pentru ca atunci platile se faceau manual. Avand in vedere ca eu am prezentat primul acest program atunci banuiesc ca topicul meu ar trebui sa ramana. Insa daca tu crezi ca ai fost neindreptatit atunci iti cedez locul si-ti doresc mult succes cu WordLinx


@Razvan
Fii mai explicit.
 

Casper

Veteran
nu , lol :)) nu mai sunt asa inrait dupa ptc.. am pus doar un semn de intrebare la topic sters.. nu a zis nimeni nimic de ce si cum .
Nu are rost sa ma cert pt un link de ref
 

Siropu

Admin
Casper a spus:
nu , lol :)) nu mai sunt asa inrait dupa ptc.. am pus doar un semn de intrebare la topic sters.. nu a zis nimeni nimic de ce si cum .
Nu are rost sa ma cert pt un link de ref
Inainte sa mut topcul in cos, am anuntat acest lucru. Eram convins ca ai citit ce am scris ca nu l-am mutat imediat. Am mutat topicul postat de Seby pentru ca WordLinx a inceput sa plateasca instant nu mai avea ce cauta in categoria plata manual. :)
 

next16g

Veteran
Donator
mam inscris si eu
habar naveam de el
vad ca posturile sunt cam vechi...ati scos palata de atunci
sau cat de repede merge cu click-aitul
 
Sus