WordLinx - wordlinx.com

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Daca tin minte bine cre'ca la 2 noaptea se reseteaza si atunci sunt cele mai multe ads, plus mai incearca sa intrii ziua sa mai prinzi cateva. Eu cand activam faceam cel putin 1$/luna. Plus ca au sistem de refi pe nivele, putin % dar oricum e unu din cele mai valabile PTCuri. Singur se face cam greu, dar banii sunt garantati. :)
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Banii se fac greu, ce-i drept...insa cum s-a mai zis, ai siguranta ca plateste. Ultima mea plata:
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Eu, de pe 17 mai si pana acum am facut 1.91$. In ritmul asta pragul de 10$ il ating in aprox 235 zile.
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Probabil ca ati vazut si voi, insa il zic si eu: au schimbat serverul pentru link-urile de referral; nu mai este .com ci .net. Asta ca sa usureze un pic serverul pentru site. Momentan sunt active amandoua, insa in curand va fi valabil doar .net.

Sa va faceti o parere ritmul in care se castiga aici, balanta mea este de 6.51$
 

NexT

Învăţăcel
Deci trebuie sa ajung la 10 dolari ca sa scot? ...
de cateva zile nu imi mai apare cu share link aia care da 1 cent, oare dece? :|
La cat trebuie sa ajung ca sa cumpar referali? si de unde? Inafara de clickuit 0.01 se mai poate face ceva aici ca sa castigi bani?
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
Da, minimul de plata este la 10$.
Nu folosesc share-ul...nu stiu de ce a disparut.
Din cand in cand se vand/inchiriaza referrali, atunci cand sunt destui pentru a fi scosi la vanzare (se asteapta sa se adune un numar mai mare de referrali si apoi ii scot la vanzare - poti urmari contul lor de twitter, acolo anunta cand urmeaza sa fie scosi la vanzare referralii).
Mai sunt si alte modalitati de a castiga insa asta implica investitii din partea referralilor tai (cand ei cumpara un upgrade iti revine si tie un procent). De asemenea si share link poate sa-ti creasca numarul de reclame.
 

SebyS

Veteran
Donator
Team Leader
zzzt23 a spus:
cred ca o da in scam :-j
De ce zici asta ?
Site-ul e din 2003 si chiar apartine unei firme reale din Marea Britanie: Rogue; asta spre deosebire de celelalte site-uri care se falesc ca ar fi firme reale, insa actele postate sunt facute in photoshop. Si inca ceva, site-ul asta se bazeaza reclama din exterior...nu ofera un numar fix de reclame platite din banii proprii, ca marea majoritate a PTC-urilor.
 

NexT

Învăţăcel
surrenderw0w a spus:
un site care cu adevarat a platit ..cel putin pe mine nu ma nemultumit :)
da, dar pana ii faci te apuca noaptea ... fara investitie cam intr-un an poti sa scoti ceva de la ei ... ca sa ajungi la 10 dolari aia ca sa ii scoti ...
 

volwerine

Învăţăcel
zzzt23 a spus:
cred ca o da in scam :-j
Acestea sunt declaratii care sunt aruncate ca vorbele in vant.

Wordlinx este un site foarte serios, care face plata corect, inca nu am auzit plangeri despre acest site la capitolul plati.
Intr-adevar este un site "slow earner". Dar daca stii cum sa te folosesti de el sua daca apuci la un referal care cumpara/investeste in site , in reclame tu primesti 10% din toate cheltuielile lui, 20% daca esti upgradat
 
Sus