xPapion - xPapion.net

Subiect postat în 'Programe de Afiliere' de alexftzz, 30 Iunie 2015.

 1. alexftzz

  alexftzz Membru

  înregistrare:
  22 Iunie 2011
  Mesaje:
  72
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  6
  CASTIGACU XPAPION!
  Detii un blog, un forum sau poate o pagina de Facebook? Fii partenerul nostru si impreuna vom avea beneficii. Promoveaza produsele xPapion si castiga20%din vanzarile realizate !

  Reteaua de afiliati xPapion este o modalitate de succes de a capitalize traficul site-ului/blogului tau. Practic, cu xPapion Afiliere castigi de fiecare data cand un vizitator al site-ului / blogului tau da click pe unul din instrumentele de promovare (bannere display) si ulterior, in termen de maxim 60 de zile, cumpara un produs sau mai multe de pe site-ulwww.xpapion.ro. In acest fel, atat tu, cat si cititorii veti avea beneficii reale : ei vor putea achizitiona produse de incredere, recomandate de tine, iar tu vei obtine comision.

  Cu xPapion Afiliere câştigi de fiecare dată când un vizitator al site-ului/blogului tău dă click pe unul din instrumentele de promovare şi ulterior (în termen de maxim 60 de zile) cumpără un produs sau mai multe online de pe site-ulwww.xpapion.ro. Astfel cititorii tăi vor putea achiziţiona cu încredere produsele recomandate de tine, în timp ce tu poţi obţine un comision de20%din valoarea produselor vândute.  Cookie: 60 zile

  Castig: 20% din vanzari

  http://xpapion.ro/zona-afiliat/