Xtrend speed

ionut92

Veteran
Donator
Buna ziua dragi colegi in urma cu ceva timp tot vedeam o reclama pe telefon cu o aplicatie de trading care iti ofera la inscriere 5$ credit +100e cupon pentru tranzacționare si am decis sa imi fac cont.
Aplicatia se numește xtrend speed, se gaseste in google play pentru cei ce vor sa o descarce, pentru cei ce vor sa isi faca cont de pe linkul meu il las aici, nu e obligatoriu(de zilele astea au ceva program de referals)
https://xtrendspeed.com/s/uYV3?af_c=shareApp&af_channel=copylink

In principiu aplicatia e simpla pentru cei ce stiu cat de cat cu ce se mănâncă tranzactionarea forex, usoil, aur, criptomonede.
Ce e frumos la aceasta aplicatie e ca pe langa cei 5$ gratis la inscriere au o serie de daily/weekly/regular misiuni, pe care daca le indeplinesti primești credit pentru a tranzactiona, deci practic tranzactionati din banii lor.
De ex logarea zilnica in cont 0,1$, pentru un depozit 2$ credit, tranzactionare cu bani reali 0,5$,etc o sa gasiti in aplicatie la daily task.
Misiunile ce solicita bani reali pt tranzacționare se pot realiza din rularea creditului al carui profit e transferat in balanta reala.
Minimul de tranzacționare e de 2$, iar minimul de depozit e de 10$.
Eu personal am facut din credit de 2ori 20$ pe care i-am retras in paypal, cu banii primiți in 24h.
E obligatoriu o depunere inainte de a retrage orice fonduri, insa eu pana in momentul in care am scris acest post si am vreo 2luni in aplicatie, nu am avut probleme la retrageri.
In plus au suport 24/7 cu care poti comunica si rezolva orice problema.

Mult succes celor ce vor sa incerce si tranzactionati cu grija.
 
Sus