you2surf - you2surf.com

any7

Veteran
Donator
1 $ si 200 credite bonus de inscriere dupa ce surfezi 100 pagini.
Membrii free = Free Hand
- surf ratio 0,35 la 8 secunde
- postare maxim 3 pagini
- 10% comision de la referali
Upgrade gratuit dupa ce surfezi 45 pagini = Super Hand. ATENTIE! acest upgrade nu dubleaza castigurile la jackpot!
- surf ratio 0,40 la 7 secunde
- postare maxim 3 pagini
- 11% comision de la referali
Nivelurile de Upgrade sunt accesibile: de la 14.95$/6 luni pentru Bronze Hand pana la 54.95$/6 luni pentru Gold Hand, cu nivelul intermediar de Silver Hand. Existe si posibilitatea de Short Upgrades.
Multiple oportunitati de castig (le gasiti la Games):
- Referral Contest lunar cu impartirea a 10$
- Promoter Contest saptamanal cu impartirea a 10$ pentru toti care reusesc sa aiba peste 1000 vizualizari pe link-ul propriu de referal. Nu este greu de facut, in fiecare saptamana sunt date 10 site-uri unde se primesc puncte pentru concurs.
- Surfing Hands in fiecare sambata cand se surfeaza pe site si pe alte 2 site-uri invitate pantru a gasi mana stanga si mana dreapta. Cu cat surfezi mai mult si gasesti mai multe maini ai mai multe sanse de a castiga. De cate ori gasesti cele 2 maini, se primesc c/t/b si sau cah pentru membrii cu upgrade.
- Ticket Game saptamanal : la fiecare 100 pagini surfate primesti un ticket, tragerea la sorti este in fiecare duminica, se castiga cash si c/t/b
- Card Game se anunta pe email cand are loc, se castiga cash si c/t/b
- Bingo in fiecare joi, cash si c/t/b
- Surfer Rewards zilnic sunt promouri cu alte site-uri TE, se poate castiga de la 0.3 la 0.13 dupa ce surfezi 125-150 pagini, in functie de cate promouri sunt. Pentru a colecta castigul, dupa ce se termina numarul obligatoriu de pagini surfate , trebuie sa intri la Surfer Rewards, la Special Promo si sa dai click pe castigul ales.
- Jackpot saptamanal unde primii 25 clasati castiga cash si c/t/b facand anumite activitati pe care le poti vedea la Activity Points. Membrii cu upgrade platit primesc castigurile dublate
Plata la 20$ pentru membrii free sau 15$ pentru cei cu upgrade se face vineri sau sambata in PayPal sau Payza.
La Profile trebuie sa completati pe care procesor doriti plata.

http://you2surf.com/?rid=569
 
U

Utilizaror 16524

Cate pagini se pot surfa la zi sau care este limita pana la cat se surfeaza intr-o zi ca membru free?
Cum se plateste,la 100 pagini surfate sau poate 1000 sau 2000 si cat se da la aceste 100 pagini ori mai multe,ca nu am gasit in prezentarea de mai sus?
 

any7

Veteran
Donator
@PostOperator : Nu se castiga dolari zilnic
@AdrianVe: Nu am vazut ca ar fi o limita de surf pentru membrii free. Nu se plateste la 100, 500 sau 1000 pagini surfate, Oportunitatile de castig sunt alea pe care le-am scris. Zinic poti castiga cash din Surfer Rewards si saptamanal din Promoter Contest, Ref Contest si Jackpot, la celelalte jocuri castiga cei care surfeaza foarte mult.
 

any7

Veteran
Donator
Inscris: verbal92
Multumesc:)
Strategia mea pentru acest site:
1. Am cumparat cel mai mic Upgrade de 14.95$/6 luni, in acest fel mi se dubleaza castigurile la Jackpot, castig cash (0,005 - 0,02$) la primele 45 pagini surfate zilnic si cash la Viral Traffic Games;
2. Intru zilnic la Activity Points (care conteaza pentru jackpot)si indeplinesc activitatile: surfez minim 300 pagini (cine poate mai mult castiga mai multe puncte), activez link-ul pentru twiter, postez pe chat, sunt atenta sa nu ratez nici o pagina cu premii pentru care se primesc puncte, indiferent de premiu, mai dau click-uri pe bannere si text ads, etc
3. Surfez pe site-urile de la Surfer Rewards
4. Numai din Promoter Contest se poate castiga 0.50 - 1.00 saptamanal, la fel se poate castiga si la Jackpot cu conditia sa surfati mult mai mult ca mine:).
5. Particip la Surfering Hands in fiecare sambata, am castigat de 2 ori (o data 1$ si o data 2$).
Profitand de toate oportunitatile site-ului, castig 15$ in aproximativ 2 luni respectiv minim 45$/ 6 luni, scazand pretul la up, profitul este de 30$.
 

any7

Veteran
Donator
NU va mai inscrieti pe site daca vreti sa va faceti cont dublu. Am deja 3 referali suspendati din cauza asta!
Si va mai intrebati de ce romanii nu sunt respectati!
 

oske04

Donator
Team Spirit
am un cont adsense si doresc sa fac bani cu el! Am o pagina de faceboock unde miam pus blogul! Daca pun pe un site de traffic exchange pagina de faceboock si da omul click pe blogul de pe pagina faceboock google vede asta?
iti recomand sa nu incerci asta, google detecteaza foarte usor lucrurile de genul.
 
iti recomand sa nu incerci asta, google detecteaza foarte usor lucrurile de genul.
cum pot sa imi promovez atunci blogul? pe un ptc? sa fac trafic ma refer!

unde pot sa imi promovez blogul sa obtin vizitatori si sa nu fiu banat de adsense? cica e un site de traffic exchange anonim care nu e detectat de adsense! http://auhits.com/ este siteul .ptc pot folosi?
 
Ultima editare de un moderator:
Sus