ySense - ySense.com

Cristal

Veteran
Donator
Cat se face pe luna cu clixsense ?
nu se poate vorbi de o suma exacta, sunt saptamani si saptamani unele cu mai multe sondaje altele fara sondaj, pe luna ar putea sa iasa ori 1$ ori 3$ ori 5$ dar oricum minimul de retragere de 10$ nu iese.
Clixsense nu poate fi considerat o sursa de venit nici macar sigura lunar ci mai degraba clixsense sa iti fie o sursa alternativa / aditionala de rotunjire a altor venituri online sau offline.
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
1. Din nou cel cu furnizorii de energie electrica - Opinion World - 0,6$ - 4 min.

2. Pachete de servicii de telecomunicații - CINT - 0,52$ - 30 min.

3. Branduri tv, frigidere, masini de spalat - Samplicio - 1,44$ - 35 min.
 
Ultima editare:

Cristal

Veteran
Donator
"Pending Survey Credited - You have now been credited $3.00for the Samplicio.us Project #5145495 that you completed on3 Jul 2019. "
Am primit banii in balanta ;)) sa speram ca nu se razgandesc dupa 1 luna sa ii ia inapoi :))

Miercuri o sa fie inchis clixsense pentru 4 ore pentru maintenanta. Nu stiu de la ce ora ,o sa vedeti anuntul sub forma de pop-up cand deschideti siteul clixsense.
 

Cristal

Veteran
Donator
Sondaj OpinionWorld de 0.60$ despre servicii bancare, banci netraditionale si economii. A durat 30 de minute si banii intra instant dupa completare. :-bd
 

Cristal

Veteran
Donator
Partea buna e are din nou paypal. Partea proasta minimul ala de plata la care probabil ajung intr-un an.:))))
Au mai avut sume mici de retras, minimul, mai demult pe fel si fel de procesori de plata si probabil erau bombardati cu cereri de plata de 10$ din toata lumea asa ca eu cred ca au pus minimul 25$ ca poate spera si ei sa fie mai lejeri in aprobarea retragerilor ,adica si din comoditate. M-ar mira sa aiba efect si la durata adica retragerea sa nu mai dureze chiar si 7 zile asa cum am prins, ci mai putin.
Eu cred ca siteul ysense ar putea sa faca minimul de retras si 10$ sau 15$ dar nu cred ca or sa vrea ei....Daca lumea le cere asta pe forum si ar fi multi atunci poate ar ceda ;)) , depinde daca le-a ajuns rabdarea la creier mai demult cu retragerile mici si daca are cine sa le proceseze la timp.
Nu cred ca suma minima de retras de pe ysense ar depinde de paypal pentru ca Paypalul oricum isi iau comisioanele lor, si de fapt cu cat e mai mica suma de retras de la fiecare om in parte cu atat comisionul lor per total e mai gras :)). Doar sa le fi impus paypal un minim de retragere de procesat tot din comoditate.

Probabil o sa vedeti ca v-au disparut referalii dar cand sunteti in pagina https://www.ysense.com/affiliates-referrals inlocuiti optiunea "Period" cu "All" de la Within si dati click pe GO si o sa vedeti ca referalii se vad iar. Dar nu e permanenta setarea , cand intrati in pagina trebuie sa repetati alegerea optiunii.
Probabil lucreaza si la asta ca sa faca referalii sa se vada inapoi by default.
 
Ultima editare:
Sus