ySense - ySense.com

ZEISIM

Donator
Team Spirit
A retras cineva recent in Paypal, de cand au introdus din nou optiunea? Banii se pot retrage mai departe in banca sau trebuie cheltuiti pe cuparaturi, fiind cupon sau ceva?
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
A retras cineva recent in Paypal, de cand au introdus din nou optiunea? Banii se pot retrage mai departe in banca sau trebuie cheltuiti pe cuparaturi, fiind cupon sau ceva?
am retras eu , saptamina trecuta ,luni , in 2 zile aveam bani in PAYPAL si dupa inca 2 zile pe CARD , bine inteles daca ai card atasat la contul PAYPAL sigurul dezavantaj acum la ysense este ca te lasa sa retragi numai sume fixe , 10 $ paypal , 5 $ skril etc , ca eu aveam 15 $ in YSENSE .
 

Cristal

Veteran
Donator
Sondaj CINT de 0.34$ despre cumparare de bicicleta . Ei spun ca dureaza 8 minute dar a durat 11 minute. Banii intra instant dupa completare.

Eu am 14.51$ in cont si am vrut sa retrag 10$ in paypal si nu ma lasa imi da eroarea
"An error occurred You must have a valid PayPal account to redeem a PayPal card. Please check your email, first and last name."
Toate sunt in regula, paypalul este verified ,pana si emailul care il aveam inainte pentru Paypal e trecut la contul de ysense de ei, de cand cu noul ysense dar nu pot retrage .
Cand aveau paypal inainte am putut sa retrag pe aceleasi date fara probleme.
A mai patit cineva la fel pentru retragerea in Paypal ? Trebuie sa le trimit un ticket ?
 

anton44

Veteran
Greu de spus ce detecteaza automatul lor ca necorespunzator .Am retras 10$ in PP pe 20 August si nu am avut probleme .Poate am avut noroc.
Acum stau de peste 2 saptamani si astept sa mai fac 0.60$ cat imi mai trebuie pana la 10 $ de un PP si gata nu mai pierd timpul .
Am un profil prea prost ca sa mai continuu . Nici macar taskuri nu mai apar.
Tiketul e singura solutie . Succesuri .
 

Cristal

Veteran
Donator
Multumesc de raspuns @anton44 . M-am uitat iar pe clixsense si am vazut in articolele lor ca exista deja un bug ca prima retragere pe paypal nu este posibila decat daca se trimite ticket. Cine stie ce vrajeala au in cap , poate e masura anti-bot si te pune sa le trimiti ticket ca sa te deblocheze pentru retrageri.
Aici au zis din august ca lucreaza la bug https://blog.ysense.com/paypal-fix-update/ . Se pare ca nici acum nu au reparat nimic daca eu nu pot face prima retragere de cand cu ysense.
Aici la fel vad ca ei stiu ca unii nu pot face prima retragere in paypal de cand cu noul ysense https://blog.ysense.com/site-issues-we-are-aware-of-and-are-dealing-with/
Asa ca nu imi ramane decat sa le trimit ticket si sa le spun ca toate datele sunt corecte si ca inainte cand aveau paypal am putut retrage fara probleme.
 

Cristal

Veteran
Donator
am trimis ticket si cica sa astept 10 zile (lucratoare) ca voi primi raspuns . Le-am spus ca toate datele sunt corecte din cont si ca paypalul e verified , le-am mentionat si ca am mai retras inainte in paypal de pe clixsense fara probleme
This is confirmation your ticket has been received. An agent will be in touch with you over the next 10 business days.
If you would like to add any additional information to your ticket you may reply to this email.
Daca nu pot retrage in paypal parca nici nu imi vine sa mai fac vreun sondaj ca daca e degeaba dar acum sondajele sunt atat de rare incat tot o sa completez daca mai primesc vreunul.
Sper sa ma rezolve cu paypalul , daca nu atunci sa vad cum fac sa trec pe skrill asa cum am fost la ultima retragere desi nu as vrea.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Eu,de cand a aparut noul format,am facut 2 sondaje....la restul care au venit...m-au scos...desi am acelasi profil...nu stiu ce se intampla ....
 
Sus