ySense - ySense.com

Cristal

Veteran
Donator
Sondaj OpinionWorld de 0.84$ despre marci de bere . A durat vreo 30 minute . Banii au intrat instant dupa completare.
Sa bifati la inceput ca consumati periodic bauturi si mai ales pe bere. :D
2.24$ - acelasi survey cu vopsele
si la mine a venit cu vreo 2 zile in urma si cand am bifat ca nu am webcam pornit atunci mi-a dat eject :)) dar nu imi pare rau deloc.
Si a mai venit un sondaj de 0.98$ in engleza si m-a intrebat de webcam si tot asa mi-a dat eject . Nu m-ar mira sa fie tot aia cu varul/vopselele si de acum devin cam insistenti chiar suspect de insistenti dar degeaba insista ca nu or sa imi vada ei moaca la sondaje nici daca imi ofera 100$.
Eu am dat click dar ma scoate nu lasa sa completez ori nu completez corect sunt in spania
cred ca pe ysense si la rutere te incadrezi la sondaje pentru spania nu romania. Sondajul recent primit a fost despre marci de bere si vreo 40 de marci din 50 erau marci romanesti. Adica undeva pe la 90% . Unde stai nu ai bere romaneasca deloc, cum vrei sa te intrebe astia daca o marca de bere romaneasca isi merita pretul comparativ cu celelate ? :D
O sa prinzi sondaje, ai rabdare ca aici e ca la pescuit dar depinde si probabil daca o tara trecuta la contul de ysense si in sondaje bifezi ca locuiesti in alta dar macar cate un sondaj ratacit tot o sa agati, ai rabdare.
 

Cristal

Veteran
Donator
CINT - 0.67$ - despre cafea si magazine care vand cafea...foarte lung vreo 30 minute, dar crediteaza :)
Sondaj 1 ; L-am completat si eu adineauri dar pentru 0.55$ . A durat foarte mult asta e sigur . La mine s-a bazat pe cafea si comparatie intre 3 fast-food kfc,mcdonalds si pizza hut.
La inceput va intreaba luna si anul nasterii, puteti trece ce credeti ca tot va crediteaza. Cum sondajul se refera la cafeaua servitya in oras la fast food sa treceti ca locuiti in oras.
Atentie : Are intrebari repetitive
Atentie : Are intrebari cu raspunsuri care posibilitate de Inainte si Inapoi. Daca dati click pe inapoi sa verificati un raspuns, va apare mesaj ca ati folosit butonul de "Inapoi" si trebuie reluate intrebarile . Va arunca inapoi la 10% progres deci va da de la inceput asa cum am patit.
Cu alte cuvinte am avut intrebari la care a trebuit sa le vad si raspund de 3 ori.

Pentru intrebarea ce este un barista aici gasiti raspunsul : https://ro.jura.com/ro/despre-cafea/sfaturi-barista/Ce-este-un-barista,-q-,
Overall ,un sondaj de rahat si extrem de enervant si pentru cat a platit.
Ar trebui sa le cer un spor de stress ;))

Sondaj 2 : Toluna de 0.64$ despre agentii de turism . A fost rapid si banii intra instant dupa completare.
Sondajul o sa apara probabil doar la cei care au mai avut intrebari de profiler despre vacante si zborul cu avionul .
 

Cristal

Veteran
Donator
Sondaj de la CINT ( legat de mancare, site-uri / aplicatii ). Nu m-a creditat
Abia ce l-am completat si eu..daca o fi vorba de acelasi sondaj, despre livrari de mancare la domiciliu si a creditat instant dar a fost de la OpinionWorld, de 0.84$ si a durat 15 minute. Am mers pe foodpanda. Daca ai ales ubereats ,din cate am vazut pe siteul lor au doar in 3 orase din romania si daca ai ales ubereats probabil aici te-a prins daca nu esti din orasul respectiv ca doar nimeni nu comanda mancare din alt judet. Nu stiu, zic si eu. Cand nu stiu ceva sau am nevoie de mai mult info deschid un tab in chrome sa ma documentez ca doar sondajul nu are timp limita ;))

2. Sondaj YourSurveys de 0.93$ despre antidiareice de la firma ipsen. Dureaza vreo 30 minute, crediteaza dupa completare.
 
Ultima editare:
Sus