ySense - ySense.com

Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Vin si eu la parastas :p Pe cel nou pui tot XP?
Asta va fi noua configurație pe care o vreau:
Procesor : Ryzen 5 2600
Placa video : Powercolor Radeon AXRX 570 8GBD5-3DHD/OC RX 570 8GB 256-bit GDDR5 PCIE
Placa de baza : Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
Memorie : HyperX Fury 1x8 Gb la 2666 Mhz
HDD : Wd Blue 1 TB
SSD : Kingston 240 Gb M.2 2280
Carcasă : Zalman Z3 Plus (black) cu 4 ventilatoare incluse din fabrica .
Sursa : Corsair VS Series VS550, 80+ , 550W
Nu e chiar avion dar față de căruța care o aveam tot e diferența mare. Mă costă 2941 Ron și asamblata ,,fara monitor,tastatura,mouse și fără Windows. Ceva foarte asemănător costă 4500 Ron la Altex ,îți dai seama cat de mafioți sunt dacă au cu 1500 Ron mai scump.
Parte din banii pentru compul asta sunt de la fauceturi :p,cine a avut răbdare din 2016 să stea pe fauceturi?:))
Pe mine mă rezolva un centru de calculatoare din oras, ei comanda piesele pentru mine, ei le asamblează , ei or să îmi instaleze și Windows 10 pro in trial și mi-au sugerat că cu 30 de lei cumpăr licență de pe eMag dacă nu îmi permit 5 milioane pentru windows. Nu as pune Windows 10 ci Windows 8 dar as vrea sa probez minatul cu CPU in cryptonight algoritm și majoritatea scripturilor de minat sunt pentru Windows 10 sau au fost updatate pentru Windows 10. Sper sa nu am numai erori când vine vorba de sondaje, și înainte mai primeam cate una dar parcă alții se plângeau mai des ca mine care aveam XP așa că dacă era vorba doar de sondaje tot as fi pus un Windows mai vechi cum ar fi Windows 7 sau 8 dar în niciun caz XP pentru că primeam erori de SSL de pe internet și nu puteam vedea unele site-uri decat cu Mozilla. Configurația e una decenta de gaming pentru că mai lucrez cu Photoshop și vreau să mă apuc un pic iar de 3D in Maya sau 3DS Max dacă am timp . Plus că am un blog și vreau să îl mut pe hosting și domeniu de la anul și dacă aș avea XP mi-e că nu as putea sa lucrez cu fișierele . Sunt nevoit să trec pe Windows 10 nu am ce face. Abia pe marțea viitoarea îl văd asamblat și de atunci văd ce mai trebuie, Windows și ce mai e.
Dacă erai din Galați serios ne găseam la o bere cu drag întru pomenirea răposatului PC și încă una pentru cel nou :-bd :D.
 
Ultima editare:
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.212
as vrea sa probez minatul cu CPU in cryptonight algoritm , sa postezi aici cit si ce minezi cu 570 8 gb
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
as vrea sa probez minatul cu CPU in cryptonight algoritm , sa postezi aici cit si ce minezi cu 570 8 gb
Ok,dar nu as vrea sa prăjesc placa video, e cam ieftina nu e brand , prefer sa minez cu procesorul la un procentaj mai redus cat stau pe calculator pe YouTube sau cat lucrez cu Photoshop. Deci nu intenționez să trag tare de PC dar oricum macar curiozitatea tot o să fie sa vad cat poate scoate și una și alta și tot o să postez niste screenshoturi într-un topic. Dar o sa dureze până îmi asamblează și primesc ei piesele prin poștă, până îl văd cu Windows pe el, până o să găsesc și un script bun pe bitcointalk probabil ceva popular și versiune updatata ,văd ce găsesc și pe nicehash.
 
Veteran
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
2.710
Felicitari .
Daca nu pot veni la pomana poate vin la inaugurare . :x
Sfat , daca mai poti schimba ramul cu 2x4 ca in Dual chanel merge mai bine .
Bafta lunga si prospera .
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Felicitari .
Daca nu pot veni la pomana poate vin la inaugurare . :x
Sfat , daca mai poti schimba ramul cu 2x4 ca in Dual chanel merge mai bine .
Bafta lunga si prospera .
Mulțumesc, știu că în dual chanel funcționează Ryzenul mai bine mai ales daca memoria are și frecventa mare am învățat asta online că din iarnă tot visez la configurații, mă așteptam să moară PC ul.
La firma asta de calculatoare și service m-am dus cu hârtia cu configurația scrisă de mine și pe hârtie aveam scris memorii hyperX fury 2x4 GB de 2666 Mhz dar ăla de acolo mi-a zis că sunt prea mici doar de 4 GB bucata și mai bine îmi comanda doar una de 8gb, nu știu la ce s-au referit. Așa a zis așa am lasat.. că poate are dreptate cu ceva sau s-a gândit să aibă un profit mai mare dacă pune o singura placa, asta nu mai stiu. Mă rog, oricum sculptingul 3D in mudbox sau Zbrush consuma mult RAM și dacă nu o sa ajungă ce am o sa cumpăr 2x8 GB pe parcurs la kit. Nu îmi permit de pe acum 2x8 GB că și monitorul e cam bătrân și cred că mult nu o să mai țină plus că mai trebuie sa cumpăr tastatura,mouse,adaptor hdmi-vga. Când o fi îmi iau un monitor nepretențios până în 500 ron, un pic mai mare decât 1366x768 cat am acum, cred că o sa iau un BenQ sau Asus, nu îmi trebuie monitor de gaming care să mă coste o căruță de bani că nu îmi permit să arunc cu bani.. Acum e prea târziu să mă răzgândesc la memorii pentru că comanda la piese deja a lansat-o de alaltăieri. Deocamdată merg pe RAM-ul asta care mi-l aduce nu mă supăr ca nu e la kit, numai sa vad calculatorul asamblat că e tare rău să navighezi pe internet de pe o tableta mica.:cautious:
Procesorul asta duce memorii cu maxim de vreo 2930 Mhz fara probleme dar am ales de 2666 Mhz pentru că sunt prea scumpe pentru mine cele care trec de 2666 Mhz.
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
cum fac sa primesc plati in paypal? se mai ocupa cineva de ysense?
Dacă ai strâns minimul de retragere atunci cauți pe pagina contului tau din ysense cum se poate retrage pe PayPal. Trebuie sa ai cont de PayPal și să adaugi adresa ta de email de pe PayPal la contul tau ysense. Mai multe nu știu acum că încă sunt pe tabletă și nu am intrat pe ysense.
 
Business Club
Veteran
Înscris
11 Feb 2011
Mesaje
889
Month$6.42

Asa arata luna asta la mine si nu am intrat zilnic, de cand cu update-ul sunt si sumele mai mari si am primit mai multe sondaje, am primit si cate 10 intr-o zi.
Am cerut o plata de 10$ sa vedem cand vine.
 
Veteran
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
2.710
La mine au aparut cate 2... 3 si chiar 5 " sondaje " babane de la 07 la 3,4$ dar moarte din oficiu .
 
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.568
Din nou sondajul periodic care-mi place cel mai mult:

Opinion World - furnizori de energie - 0,84$ - 10 min.

Al doilea azi: Opinion World - economie/locuri de muncă - 0,84$ - 10 min.
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
5 Mar 2016
Mesaje
396
Eu nu mai pot sa fac sondaje pentru încă o săptămână de acum încolo, mi-a murit calculatorul de bătrânețe :) cu câteva zile în urmă și mai durează o săptămână până vin piesele la comanda pe configurația cerută de mine și până o asamblează firma la care m-am dus. Acum am intrat de pe tabletă. :) Nu intru pe ysense încă, o să aștept că să pot instala pe PC addonul și să intru doar de pe PC .
La mine nu merge după tabletă :(
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
La mine nu merge după tabletă :(
Eu încă nu am incercat sa intru de pe tabletă acolo pe ysense, am vrut sa zic că pe clubptc am intrat de pe tabletă . Mai am puțin de așteptat și noul PC o sa fie gata. Asta nici macar nu e tableta mea dar mă mai lipesc de câteva ore pe zi să îmi fac treaba , să caut online și să compar preturi la tastaturi , mouse și ce îmi mai trebuie.
 
Membru
Înscris
20 Iun 2011
Mesaje
357
Am 100$ și nu pot să-i scot! Îmi spune că e parola greșită! A mai pățit cineva asta?
 
Sus