ySense - ySense.com

Veteran
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
2.710
Am 100$ și nu pot să-i scot! Îmi spune că e parola greșită! A mai pățit cineva asta?
Acolo tre" sa bagi parola cu care te loghezi in YSense .
Vezi in browserul tau parola curenta .
Eu am avut noroc . Aveam 12,4$ , am facut request la 10 $ ca nu permite decat sumele prestabilite
si in 3 zile au ajuns in PP.
Necazul meu este ca in PP mi-a expirat cardul si si nu reusesc sa-l actualizez pe cel nou.
Am crezut ca e din cauza ca nu am nimic in contul PP dar nici cu 10$ in cont nu merge .
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
@anton44 , @bogdant8 parolele personale de logare in siteuri nu se stocheaza in browser. Nu stii niciodata cand si cum ti le agata cineva sau vreun program si pe urma va plangeti ca v-au disparut banii . Metoda veche cu scrisul parolelor in caiet/carnetel/agenda e cea mai sfanta. Asa nici nu ai cum sa uiti o parola sau sa o stergi din greseala daca reinstalezi browserul. Cine vrea poate sa isi scrie parolele pe stick daca nu ii place sa mai tina pixul in mana.
@anton44 daca le ai stocate in browser si se strica calculatorul cum am patit eu si trebuie sa iti iei altul nou ce faci ca pierzi toate parolele sau daca mai ales se strica hard diskul ? Trebuie sa platesti la o firma ca sa iti recupereze datele de pe hard daca se mai poate face ceva.
Am agenda si asa m-am logat inapoi peste tot unde am nevoie cu noul pc. Plus ca un carnetel sau stickul il poti lua cu tine daca trebuie sa pleci in alta tara/localitate . Cine se gandeste si mai mult ca daca astea le pierde sau i le fura sau pot arde cu casa sau ca nu le poate lua la drum atunci sa salveze un backup de parole pe un fisier parolat in contul personal de google pe google drive sau mega.nz, etc. Pentru cine il da banii afara din casa si isi permite exista USB stick Datalocker cu butoane care encripteaza pe 256-biti fisierul la cel putin 700 lei :D.
https://www.compari.ro/memory-stick-c3540/f:datalocker,standard-usb/
De cand m-am logat iar pe clixsense nu am mai avut sondaje decat unul de vreo 2.43$ care cerea date personale precum nume complet, adresa, etc si am inchis sondajul fara sa il termin. De atunci tacere.
 
Ultima editare:
Business Club
Veteran
Înscris
11 Feb 2011
Mesaje
889
Offtopic, fara suparare dar nu e chiar asa cum zici tu, iti asociezi contul de chorme cu un cont de gmail si ai salvate toate parolele acolo. Poti sa reinstalezi browserul sa ti se strice calculatorul, sa ti se fure tot ce vrei tu cand te conectezi in chrome cu contul tau de gmail iti raman salvate toate parolele si tot ce ai facut tu toata viata in browser, si mai tare sunt securizate. Asetea sunt gandite bine de unii ca sa nu stai cu pixul si caietul in mana si sa nu pierzi nimic si ce ai zis tu nu are legatura cu topicul.

Ca si o solutie pentru colegul cu parola care nu functioneaza incearca sa dai recuperare parola sau sa contactezi pe cei de la suport de la ysense, raspund destul de repede, poate iti ofera ei o solutie.

@anton44 din cate imi amintesc cand asociezi un card nou in PP trebuie sa il verifici si sa ai pe card vreo 10 lei daca nu ma insel. Sau poti adauga ibanul si primesti banii din paypal direct in contul bancar.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
De pe data de 31 iulie nu am mai completat unul si astazi am gasit :
Sondaj OpinionWorld de 0.84$ despre furnizorii de energie si gaze (popularul sondaj despre energie ). A durat 15 minute, plata este instanta la completare.
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
26 Dec 2017
Mesaje
591
Am facut retragerea in skrill pe 10 septembrie,banii nu i -am primit, nu mai apare in pending,nu apar nici in cont....am trimis un ticket,sa vedem...
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Sondaj CINT de 0.58$ despre comparatie siteuri de rezervari online la hoteluri . A durat mult cam 40 de minute dar macar banii au intrat instant la completare.
 
Veteran
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
2.710
Si eu sunt norocos. Nu primesc deci nu ma scoate si nici nu ma plateste .
........... nici nu pierd timp.
 
Sus