ZEROeclipse - ZEROeclipse.com

Flavius890

Veteran
Team Spirit
Salut, am gasit un nou faucet sub forma de joc. Momentan sunt si eu la inceput deci nu pot sa va explic prea multe despre lucrurile din joc. Din fericire, la inceput, nu sunt prea multe lucruri de facut doar sa stati pe pagina principala ("Home Page" din meniul principal de sus) si sa dati claim in fiecare ora la HP. La fiecare claim primiti HP(poate fi vandut pentru Atoms), Titanium(folositor doar in cazul in care faceti parte dintr-o divizie) si puncte de experienta(le folositi pentru a debloca upgraduri la baza). Moneda de "baza" este Atoms cu care puteti cumpara oricare dintre celelalte resurse si poate fi transformata si in satoshi(1000 Atoms = 1000 Satoshi).
Baza poate fi upgradata pentru a produce mai mult HP sau pentru creea productie proprie si pentru celelalte resurse(inclusiv Atoms)(pentru a nu mai fi nevoie sa le cumparati cu Atoms). Upgradurile trebuie mai intai deblocate cu puncte de experienta iar dupa le puteti cumpara.
Aveti grija, temperatura bazei trebuie sa fie >0 altfel vi se opreste productia. Temperatura poate fi crescuta cu GAS.
Atoms mai pot fi obtinuti prin minare, downloadati miner-ul lor si va ofera 1 Atom la 12500 Hashes.
Spor la claim-uri si la upgradat baza! Va rog folositi link-ul meu de referral la inregistrare: https://zeroeclipse.com/joingalaxy?ref=Flavius890 Multumesc!!
 

sensey

Învăţăcel
vreau si eu informatii m-am inscris si nu stiu ce trebuie sa fac ....mie se pare complicat!!!!
 
Sus