Wallet online si hardware Blockchain, Stellar si XLM giveaway (25$)

Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Stellar (XLM)

Walletul online Blockchain.com (fostul domeniu blockchain.info) a introdus Stellar ( XLM ) ca optiune/cryptomoneda pe langa Bitcoin (BTC) , Bitcoin Cash (BCH) , Ethereum (ETH) .
Introducerea Stellar vine si cu un giveaway de stellar in valoare de 25$ dar numai dupa ce userul blockchain.com face verificare de ID . Asta este introdusa ca sa nu se solicite free stellar de catre cineva de mai multe ori decat o singura data inclusiv sa nu se abuzeze de asta prin crearea de walleturi la nesfarsit special pentru a cere free XLM non stop, ma rog, ati prins ideea .
Ultimul giveaway de la blockchain a fost cand au introdus BCH cand au dat gratis BCH in raport de 1satoshi bch ::::1 satoshi btc, la suma de BTC detinuta in wallet dupa o anumita data (mai exact dupa ce a fost creat BCH) .
Mai jos este un screen cu optiunea de Stellar adaugata in wallet :
stellar to blockchain.jpg

Cum se procedeaza :
1. In primul rand trebuie sa aveti un wallet dar daca nu aveti unul pe siteul lor il puteti crea (nu uitati sa va notati parola,cuvintele cheie pe o agenda ca sa nu uitati datele de logare) si pe urma se acceseaza adresa https://www.blockchain.com/getcrypto introduceti emailul vostru pentru lista de asteptare (Waitlist) .
2. Primiti email care spune :
Congratulations! You're on the waitlist.
You'll hear from us via email as soon as it’s time to claim your XLM.
In the meantime, check out updates to the Wallet. Not only have we added support to send, receive, and trade XLM, we’ve also added hardware storage with our Lockbox launch and rolled out Swap, our next generation trading product with best-in-class liquidity and execution.
3. Cand va vine randul primiti email care va spune ceva de genul :
'It’s your turn to claim your XLM'
,dati click pe "Claim Your XLM" In acest moment probabil va cere sa faceti verificarea id (nu stiu daca se repeta pentru cei care au verificarea facuta pentru Exchange pe blockchain). Daca verificarea ID se face pentru "Exchange" dinainte sau intre timp cat sunteti pe Waiting list atunci e mai bine ca ar trebui sa mearga mai repede procesarea pentru trimiterea banilor din partea lor.
4. Dupa ce ati primit aprobarea verificarii ID va vor trimite un email :
"Your XLM is ready to be distributed. Now that you have verified your identity all you need to do is sit back and relax. We'll let you know once your Stellar (XLM) is in your Wallet."
5. Un alt email o sa vina sa va anunte ceva de genul "your airdrop has arrived" si banii vor intra in wallet.
Avand in vedere ca verificarile si aprobarile le face manual ar putea dura zile sau saptamani intregi chiar si pentru un singur pas din cele 5 de deasupra.

Bine de stiut : In momentul cand ati creat sau va creati un wallet pe blockchain.com ati avut sau veti avea de trecut o adresa de email . Pe aceasta pagina https://www.blockchain.com/getcrypto daca completati acea adresa de email (trecuta la crearea walletului) pentru lista de asteptare atunci ei vor trimite banii in final pe acel wallet atasat de acel email si deci nu ar trebui sa apara erori pe parcurs.

Verificarea ID pe Blockchain.com

Detalii la : https://support.blockchain.com/hc/e...Tips-for-submitting-your-personal-information
Documente acceptate in functie de tara : https://support.blockchain.com/hc/en-us/articles/360018401251-Accepted-documents-by-country
Pentru Romania se accepta :
National Identity Card*, Passport, Driving License, and Residency Permit*
*The back of document is required for processing
Verificarea ID pe blockchain se face si se accepta doar din linkul/linkurile din wallet si nu din alte surse separate precum emailuri trimise separat deoarece procesul este mai mult automatizat pe walletul respectiv.
Verificarea pentru Romania :
1. Intrati in wallet si dati click pe Exchange.
2. Din moment ce nu sunteti verificati o sa gasiti buton pentru facut verificare , click pe el si apar spatii de introdus datele personale : nume,prenume,adresa,data nastere,cod postal (probabil e optional dar daca va trebuie il puteti afla de pe internet daca scrieti numele strazii si judetul deoarece acum codurile postale sunt pe strazi).
3. Dupa ce ati introdus datele si ati confirmat Continue , o sa va ceara un numar de telefon , tastati numarul si trimiteti si veti primi un SMS cu un cod . Scrieti acel cod in casuta care apar sub numarul de introdus.
4. Vi se cere sa trimiteti fotografii ori de la Passport ori de la driver license. Nu stiu unde se incadreaza poza de la buletin incercati sa o trimiteti pe butonul de Passport. Daca nu are si pentru trimis "back" spatele buletinului atunci dati click pe inapoi si treceti pe driver license ca sa puteti trimite si poza de la spatele buletinului (in caz ca nu aveti pasaport si nici permis de conducere).
5. Dupa ce ati ales poza/pozele (maxim 2) de trimis vi se cere sa faceti Facial Recognition cu camera de la telefon. Deci o sa va trebuiasca un telefon model cu android sau iOS care sa poata sa accepte deschiderea camerei video pentru ca sa se faca recunoasterea. Asta este necesara spun ei deoarece este un software automat de la onfido.com (cu ei lucreaza blockchain pentru verificare automata) care va recunoaste fatza in direct in comparatie cu poza de la act trimisa. Recunoasterea faciala poate presupune repetarea unor numere, intoarcerea capului ,depinde ce se cere in acel moment.
6. Dupa asta asteptati confirmarea de la blockchain sau verificati daca aveti deblocat Exchange-ul..
Note: - Daca nu aveti telefon cat de cat performant pentru ca sa puteti face recunoasterea faciala sau apar probleme/erori, ii puteti contacta aici https://support.blockchain.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000186571 si le cereti solutii de rezolvare.
- Verificarea ar putea diferi sau se poate schimba de catre site asa ca sectiunea de Verificare ID din acest topic este cu caracter orientativ si nu e neaparat sa aiba 100% acuratete.

Recomandari si discutii:
- verificati-va emailul periodic si atentie sa nu dati unsubscribe din greseala.
- e mai stabila legatura cu blockchain.com de pe desktop decat de pe dispozitive mobile totusi se cere mobil pentru camera face recognition.
- discutii pe aceasta tema puteti gasi aici
Cod:
https://www.reddit.com/r/Stellar/comments/9v05sv/my_airdrop_arrived_that_was_fast_100_xlm/
sau aici
Cod:
https://www.reddit.com/r/Stellar/comments/9wh9dr/explains_blockchains_xlm_waitlist/
sau pagina de twitter a blockchain.com o gasiti aici
Cod:
 https://twitter.com/blockchain

Alte linkuri de pe siteul oficial :
https://support.blockchain.com/hc/e...ave-a-Blockchain-wallet-Why-didn-t-I-get-XLM-
https://support.blockchain.com/hc/en-us/categories/360001126692-Crypto-Giveaway
sau detalii despre procesul si ce trebuie pentru verificare la https://support.blockchain.com/hc/en-us/articles/360018080172-Identity-Verification-Overview
* Intotdeauna verificati ca linkurile sa fie de https si daca nu aveti incredere in linkurile de aici fiti liberi sa explorati si sa va cautati linkurile de pe pagina lor oficiala sau din contul vostru si sa aflati detalii.
Offer available until XLM giveaway supply is depleted
in limita a 125 mil $.


Hardware wallet Blockchain Lockbox

Blockchain.com a lansat ( in parteneriat cu Ledger) walletul hardware similar cu cel de tip Ledger/Trezor/etc si care costa 99.99$ . In meniul din contul blockchain se gaseste optiunea de sincronizare si ce mai trebuie.
Detalii la ei pe site la https://www.blockchain.com/lockbox

Blockchain-Ledger-blockchainLand-390x220.jpg


Topicul de fata are caracter informativ si de update privind walletul online blockchain si nu este cu intentie de reclama.
Nu uitati cei care aveti wallet online pe site sa va cereti stellar gratis, daca vreti sa faceti verificarea ID.
Daca cineva isi face verificarea si primeste banii ar putea sa ne faca un update prin comentariu la acest topic.
A, Romania este pe lista tarilor acceptate pentru giveaway :-bdhttps://support.blockchain.com/hc/e...hat-countries-are-supported-for-the-giveaway-

Pretul afisat de blockchain pentru 1 XLM (Stellar) = 0.26 $ (astazi 10 noiembrie 2018 ora 22:30)
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
inscris si eu si verifcat ... sa vedem ce o iesi :D
Bravo , eu o sa aman tentativa deoarece sunt ocupat cu altele acum .
Am uitat sa mai adaug ca update la articol, ca Buy & Sell pe blockchain nu este permisa pentru Romania :
Unfortunately buy & sell is not available in your country at this time. To be notified when we expand to your location, sign up below.
Iar pentru optiunea de Exchange trebuie facuta verificare inclusiv cu telefonul :
Personal Details
There's so much we'd love to know about you, but we only need a few things...
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
De ce ai avea nevoie de blockchain.com? Ptr cei 25$ gratuiți?
Păi îi poți face ( posibil și rapid în funcție de câți stellari dispui, dar îi poți face și în timp fără probleme) pe orice alt exchange unde e listat stellarul.

Și la bch a fost peste tot nu doar în blockchain. Raport 1:1 btc-bch la forkul de acum 14-15 luni.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
De ce ai avea nevoie de blockchain.com? Ptr cei 25$ gratuiți?
Păi îi poți face ( posibil și rapid în funcție de câți stellari dispui, dar îi poți face și în timp fără probleme) pe orice alt exchange unde e listat stellarul.

Și la bch a fost peste tot nu doar în blockchain. Raport 1:1 btc-bch la forkul de acum 14-15 luni.
Articolul (topicul) de fata e mai mult un update despre acest wallet, ce noutati a bagat pentru cei care au bani aici si nu folosesc walletul prea des si sa stie ca pot cere gratis stellar daca sunt de acord sa isi faca verificarea id. Firma asta a anuntat ca face giveaway de 125 mil $ si nu m-as mira daca fondul de giveaway e limitat si se epuizeaza in 1-2 luni la cati useri sunt.
Te cred ca se pot face stellar si altfel doar ca in cazul meu nu fac trading, nici nu stiu sa fac si nici nu am timpul necesar cateodata sa stau cu ochii pe exchangeuri ca pe butelie. Altceva decat trading probabil ar fi airdropurile dar nu am avut timp sa vad ce e cu ele poate de acum incolo ca vine iarna si nu mai am de gradinarit si alte d-astea, cu airdropurile cred ca e pierdere de timp sa fac tot felul de walleturi si sa ma consum cum sa scap de acea moneda necunoscuta pentru cate 1-3$ sau cat or valora, mai bine ma las la mana sondajelor de pe clixsense chiar daca nici astea nu ma ajuta in strangerea banilor sa iau calculator nou. Probabil o sa vad de airdropuri incepand de luna viitoare.
Nu ma deranjeaza sa colectez o moneda care nu e populara, sau stellar, doar ca nu imi place sa fac hodl pe ceva in speranta ca dupa vreo 3 ani se face 0.40$ de la 0.20$ ,pur si simplu nu e rentabil pentru cel care aduna cateva zeci de coins,ca sa nu mai vorbesc de timpul si curentul consumat de-a lungul acestor 3 ani pentru interesul in evolutia ei inclusiv articole de citit. Daca cineva are sute sau mii de Stellar/alta moneda atunci simte altfel evolutia chiar si la 0.1$ in plus,, si atunci HODL pentru el are o alta valoare.:-bd Ca sa nu mai vorbesc de aspectul "nevoia de bani cash" care impiedica romanul sa faca hodl. Adun 'satoshii' de la monero, dash, eth, dar totusi ma lupt cu "celalalt me" daca sa ii las pe hodl sau sa le dau mai tarziu pentru ca imi trebuie comp nou :unsure:
Nu sunt un fan Stellar dar atat timp cat moneda asta valoreaza $ sau se gaseste cineva sa o schimbe pe bitcoin/ron atunci orice stellar e binevenit.
Cat despre forkul BCH stiam ceva ca au mai oferit asta si niste exchangeuri, sau coinbase-ul parca, dar nu eram sigur, pentru ca era problema ca nu sunt pregatite sa implementeze bch-ul , dar nici nu m-a interesat BCHul asa tare, ca sa aflu detalii, ca la scurt timp dupa ce am primit pe blockchain BCH (1:1) l-am schimbat pe BTC la ei pe site , probabil iti amintesti cand am spus asta pe clubptc cand parca ai spus ca mai bine ii pastram, si nu regret asta nici azi :) si as mai face-o inca o data daca apare ocazia. Tot nu m-am folosit de btc si probabil era mai bine daca schimbam mai tarziu cand a mai crescut la pret dar nu mai pot da timpul inapoi.
Bine ca nu am specificat ca blockchain.com a fost singurul in lume care a oferit BCH pentru 1:1 BTC :)
 
Ultima editare:
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Stelarul are astazi o crestere de 900% pe ultimele 365 zile.în 12 noiembrie 2017 era 0,03$ acum e 0,27.
Chiar nu vad de ce mi-as duce stellarul în blockchain.
(10000*0,27)- (10000 *0,03)=2400$.
Știi de fapt care e scopul acelui gift? Ceea ce urmează la stellar.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Stelarul are astazi o crestere de 900% pe ultimele 365 zile.în 12 noiembrie 2017 era 0,03$ acum e 0,27.
Chiar nu vad de ce mi-as duce stellarul în blockchain.
atunci cine primeste gratis pe blockchain e bine sa il tina pe hold si sa il schimbe mai tarziu la ei pe site sau sa il vanda pe clubptc la doritori . ;))
Ieri cand am aflat cat e un stellar , am vazut graficul monedei si am observat ca e in crestere frumoasa.

Edit: totusi nu ma risc sa investesc in stellar sa cumpar si sa astept sa creasca si mai mult. Never. O fi ceva trecator ca la btc. Tu stii mai bine probabil ce proiecte au cei de la stellar si cata seriozitate au in indeplinirea lor sau daca se intampla ceva necurat precum manipulare de pret/piata . Eu nu. Mai precis nu am bani de riscat.
Probabil o sa spui ca cine nu risca nu castiga sau cu atata frica de riscuri nu o sa castig bani niciodata. Vremurile si piata crypto s-au schimbat , s-au dus vremurile cand dadeam cate 5$ in bitcoin pe ptcuri si hyipuri si cloud mining fara sa ma gandesc prea mult si mi-am primit botezul in scamuri. ;)) Plus ca s-au dus vremurile cand o moneda azi e 0.01$ si peste 1 luna este 0.5$ pentru ca crestea si BTC ca fat frumos , mai sunt poate exceptii rare dar nu dureaza mult ca orice minune. Piata crypto s-a maturizat, utilizatorii ei la fel, plus ca toti au fost pusi in lesa cu regulations.
 
Ultima editare:
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Deci nu aș vrea să înțelegi că te contrazic cu ceva legat de topic. Doar îmi exprim părerea legat de faza cu vânatul ălora 25 usd.
Când oferi ceva gratis e clar că vânezi ceva.
Și arunci momeala.
Cei ce nu știu se aruncă ptr că ce e moca e primit cu mare drag. Însă nu te duci cu mâna goală ci cu stellarul tău.
Airdropul îl vor lungi până când se va lansa LNL. Și puțin după.

Până atunci ei fac exact ce fac băncile cu banii tăi.

-------------
4 noiembrie la 07:36
Stellarul are câteva evenimente în perioada următoare:
8 Nov — Biztranex Exchange Listing
16 Nov — CryptoFinance 2018 in Oslo
1 Dec — Lightning Network Launch
Ce predicție aveți?
- face x2 ( 0.475$ )
- face x3 ( 0.7$ )
- coboară la 0.2$
#discuțiazilei #xlm
45409160_2247430692207748_4291575929693536256_n.jpg


45374040_2247439792206838_6588683546657816576_o.jpg
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Deci nu aș vrea să înțelegi că te contrazic cu ceva legat de topic. Doar îmi exprim părerea legat de faza cu vânatul ălora 25 usd.
Am priceput.:-bd
Ce predicție aveți?
- face x2 ( 0.475$ )
- face x3 ( 0.7$ )
- coboară la 0.2$
Creste pana pe la 0.34$ ,poate 0.37$ dupa care se mentine putin pe pozitii si urmeaza o usoara cadere dar tot ramane peste 0.269$ cat este acum (11 noiembrie 2018 ora 16:11). Valabil pana la 10-15 decembrie. Cand la aceasta data stellarul o sa fie mai scump ca azi dar nu asa de mult cat spui ca o sa creasca.
Cu placere ;)) si Sorry to disappoint you ;))
Daca ma intrebi cum am ajuns la parerea asta, e secret :)).

Nu voi mai edita acest comentariu (dupa ora 16:35) si chiar sunt curios sa il citesc iarasi pe 15 decembrie. Poate un pariu funny de 10k satoshi (1$) ar fi si mai interesant dar nu vreau sa se spuna ca nu e voie asta pe clubptc ca aici nu e casa de pariuri :))
 
Ultima editare:
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Predicția aia era de fapt un poll: Ce face stellarul de la 4 noiembrie?
și cele 3 variante de răspuns.
a) face x2
b) face x3
c) coboară la 0,2.

C-ul a căzut din calcul că a ieșit din patern și merge în sus. Se vede și din analiza ce am postat-o (vezi data de jos) și săgețile ce urmau peste câteva zile.

A nu se înțelege că așa va oscila stellarul după predicția mea ( adică nu am indicat că va urca x3 și apoi coboară la 0,2 )
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
uitandu-ma la baza paginii https://www.blockchain.com/getcrypto acum am aflat ca oferta e in limita stocului disponibil (de 125 mil $).
Am editat postarea principala si am adaugat asta cu culoarea mov.
Inseamna ca am zis bine mai sus ca daca e cu stoc limitat e bine sa stie lumea ca se ofera free stellar, ca cine vrea, sa se grabeasca sa ii primeasca daca isi face verificarea id.

@inter_sibiu posibil sa vedem o scadere de pret la stellar daca lumea care a primit de pe blockchain il vinde ? eu zic ca e posibil sa afecteze un pic pretul , si aspectul asta ca nu toti vor vrea sa pastreze si predictia mea sa se adevereasca ca va creste greu, putin ,se mentine usor si apoi cade usor,toate astea pana la 15 decembrie :))
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Editat si updatat topicul principal :
- adaugat cele 5 etape de urmat ( raportat din diverse surse )
- adaugat linkuri unde sunt discutii incepute pe reddit pe aceasta tema.
- adaugat linkul de pagina twitter a blockchain.com

Edit 19 noiembrie 2018 : adaugat verificarea ID pe blockchain cu linkuri utile si Verificarea pe Romania.
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Team Spirit
Înscris
21 Apr 2011
Mesaje
1.178
Am si eu cont acolo dar nu au intrat XLM din airdrop
 
Donator
Înscris
20 Iul 2018
Mesaje
235
Eu am intrat cam acum 1 luna de zile. Ieri am primit mail ca sa dau claim si azi am dat. La vreo ora mi-au si intrat in cont :)
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Am si eu cont acolo dar nu au intrat XLM din airdrop
probabil trebuie verificarea id cu recunoastere faciala pe camera de la telefon. eu am ramas cu procesul atarnat ca primeam eroare. Astept raspuns la ticketul trimis sau ramane sa caut alt telefon si sa incerc iarasi.
Eu am intrat cam acum 1 luna de zile. Ieri am primit mail ca sa dau claim si azi am dat. La vreo ora mi-au si intrat in cont :)
ai completat verificarea sau ti-a dat si fara ? la mine am vazut parca butonul de claim XLM dar nu am dat click inca ca am crezut ca trebuie sa termin verificarea.
 
Donator
Înscris
20 Iul 2018
Mesaje
235
Am completat verificarea cu tot cu recunoasterea faciala. Am facut asta de pe laptop, nu de pe telefon
 
Veteran
Donator
Team Spirit
Înscris
21 Apr 2011
Mesaje
1.178
da am trimis poza cu mine si buletinul, dar nu mi-a verificat contul
am uitat ca am cont acolo , bine ca am vazut topicul acesta , asa am aflat ca nu mi-au verificat contul, cred ca de aia nu am primit XLM.
 
Sus