V-ati drogat?

V-ati drogat vreodata?

 • Da

  Votes: 52 21,4%
 • Doar de cateva ori la petreceri

  Votes: 34 14,0%
 • Nu

  Votes: 157 64,6%

 • Total voters
  243

OneDollar

Veteran
Donator
Anturaju.... hmm, anturajul ti-l alegi singur si daca nu ai de ales trebuie sa fii tare sa rezisti tentatiei. Eu am prieteni de tot felul dar nu am fost niciodata tentat sa fac ceva ce nu am vrut doar sa vad cum e mai ales ca am stiut ca nu e bine. Singura greseala a fost cu fumatul dar a fost ceva voit, aveti o singura viata si cateodata viata e asa de frumoasa si nu are rost sa o irositi aiurea !
 

DanielM

Membru
cosmin931 a spus:
Mie unu imi plac copii care cred ca de la iarba poti sa mor cine stie cunoaste versu :) Nu mori de la iarba si se poate lua panica de la iarba da iti iei rar da cand iti iei tiai fi dorit sa nu fumezi in viata ta :))
Am fumat iarba si hash. E ok, starile sunt asemanatoare, de la "Bai ce grele mi-s picioarele..", la: "Uite ce buna e tipa aia blonda!" (si cand colo era doar semnul de pe o masina de taxi), chiar la intrebari infricosatoare precum "De ce se uita toti astia la mine? E clar, s-au prins, si-au dat seama!". Iti da si tripp-uri dar de cele mai multe ori nu face decat ca totul sa fie amuzant ca naiba.

Cat despre adictie, nu produce dependenta fizica precum drogurile "hard" (heroina, metamfetamina, s.a.m.d.) dar poate produce dependenta psihica. Cu toate astea, n-am auzit pe nimeni niciodata sa zica ca nu mai consuma iarba pentru faptul ca i-a stricat viata.

Vrei ca totul sa ti se para o gluma, vrei ca cea mai mare lene din lume sa te cuprinda? Mai mult, vrei sa consumi minim 2l de apa pe zi, ca in recomandarile de pe spot-urile publicitare si dupa aceea sa mananci si niste ciocolata? Da, vrei? Consuma iarba!

Vrei sa nu mai stai pe picioare, vrei sa fii pus pe scandal, sa tii sticla invers dupa a 3-a bere sau vrei ca a 2-a zi sa-ti blestemi zilele pentru shot-ul in plus? Da, vrei? Consuma alcool!
 
pana si in medicamente se pune 0,0nush cat la % iarba si sunt sigur ca ati luat cu tonele medicamente:d chiar daca o sa ziceti ca nu-i adevarat asa este :D :))
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Aeru asta poluat si rautatea din el ne drogheaza pe toti! Deci da...sunt drogat de mic copil.
 

Warrup

Membru Banat
NU, dar din cate articole am citit marijuana in cantitati mici, nu abuziv e medicament.Si totusi eu raman la parerea mea, cand ai astfel de ocazie te abtii sau pleci !. TOtusi nu bagati legale in voi ca sunt moarte curata...
 

Gambit

Veteran
Donator
Mie mi se pare o prostie imensa sa dau bani pe tigari, dar sa mai vorbim si de droguri, in nici un caz :))

Eu sunt anti-droguri, anti-tigari chiar si anti-cafea, mai bun e un ceai :)
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Dece ? In viata se spune CA este bine sa le incerci PE toate.. si totusi nu uita.viata este prea scurta .orice excesiv dauneaza corpului.apa,suc, mancare , munca multa, odihna multa, nedormit SI Așa Mai departe! Vati drogat ,Pai ,da .consumand Coca-Cola, consumand pastile de la farmacie toti ne drogam fara sa stim.. dar nu din tot sortimentul.dece? A fost alegerea mea,o voi Mai face ? Nici o data sa nu spui nici data.voi oferi educatie sau voi Fi pro/contra ? EI bine ,fiecare este raspunzator ce alege sa faca cu viata sa inclusiv copilul meu. Eu pot oferi doar povesti sau sfaturi Mai mult nu pot face .totul depinde de fiecare,caracter ,influenta,etc.
 
Sus