ySense - ySense.com

chips

Donator
Update 2 Ian. 2012

Clixsense a fost creat in decembrie 2006 si a platit fiecare membru de atunci.

Singurele plangeri sunt legate de numarul mic de reclame, dar pentru a rezolva aceasta problema ei si-au creat propriul toolbar care te anunta instantaneu in momentul cand apar noi ad-uri. Toolbar-ul este disponibil pentru Internet Explorer, Mozilla, Safari si Chrome.

Update 11 Martie 2011 – ClixSense are un now design si sanse mai mari de castig

Au introdus 4 tipuri de ad-uri platite in functie de timpul de expunere. Mai jos gasiti valoarea fiecarui ad, prima coloana este pentru membrii Standard, a doua pentru membrii Premium.

Micro $0.001 $0.001
Mini $0.005 $0.005
Standard $0.01 $0.01
Extended $0.01 $0.02

Pe langa faptul ca li se va oferi o suma mai mare per click, membrii Premium vor gasi si mai multe ad-uri pe zi. Membrii Standard au garantat 1 singur ad pe zi iar cei Premium minim 4 (totusi, numarul de aduri in realitate va fi mult mai mare). Membrii Premium vor castiga 50% din click-urile referalilor iar cei Standard in jur de 25%, toti membrii vor primii 10% din achizitiile referalilor si 2$ atunci cand un referal direct upgradeaza. Membrii Premium vor castiga si cate 1$ pentru fiecare referal indirect care upgradeaza, 7 niveluri in jos. Un alt avantaj al acestora este ca vor primi 0.20$ atunci cand un referal nou inscris ajunge la 1$ balance. Atunci cand upgradezi vei primi 100 de aduri de 0.01$ fiecare ca semn de multumire din partea Clixsense pentru ca ai upgradat.

Pretul upgrade-ului este de acum 14.95$ si este valabil un an.

Clixsense plateste in fiecare luni, daca ai strans suma minima. Pentru membrii Premium, aceasta este de 8$ si pot fi retrasi prin PP, AP sau LR. Pentru membrii Standard suma minima este 10$.
Poti sa iti retragi banutii si prin check, dar trebuie sa ai minim 100$ si vei fi platit doar in prima zi de Luni a fiecarei luni.

Sfat: Pentru a rata cat mai putine reclame activeaza si semnalul sonor pentru ad-uri intrand in contul de Clixsense >Settings. In partea din dreapta, sub Avatar si Payment Details gasesti Toolbar Preferences. Selecteaza sunetul pe care il doresti, apoi click pe Update Account. Astfel, chiar daca nu navighezi in browser pentru a vedea ad-urile disponibile, vei auzi avertismentul sonor.


Pentru inscrieri: Clixsense.com
Thanks
 

ConstantinRo

Veteran
Donator
Am si eu o intrebare, membrii premium castiga 50% din ce fac reffs? Adica daca eu ca reff fac 1$, 0,50 iti da tie? Si poti sa-mi spui ce sunt reffi indirecti? Cei care se inscriu sub directii tai?
 

chips

Donator
Membrii upgradati castiga 50%, cei free castiga ceva mai putin..nu stiu exact cum se calculeaza...Abia au facut aceste schimbari ..si inca mai au lucruri de pus la punct. Plus ca inca n au anuntat daca la upgrade se mai dau cele 470 de aduri..


Referalii indirecti sunt refii refilor tai...8 niveluri sub tine.
 

chips

Donator
le poti da si intr o sapt daca esti lenes. in loc sa zica lumea mersi... :)) ce alt ptc iti mai da sansa asta
 

mabey

Învăţăcel
eu m-am inregistrat nu de mult, si deocamdata sunt doar membru standard dar ma gandesc sa fac un upgrade. cei acare au facut asta deja ar putea sa-mi dea niste sfaturi? in afara de cei 100 de clickuri exista si alte beneficii de a face upgrade? cam in cat timp recuperez investitia si daca aveti vreo strategie ce as putea aplica. mersi
 

BlackM00N

Membru
Da, clixsense a facut unele modificari, parerea mea in bine... oricum e o diferenta mare intre a fi standard si premium acolo.
 

dianalex

Învăţăcel
cat de greu eu sunt din martie pe la jumate...si deja ieri am scos 10 deci mai am putin si investitia am scos o iar in restul 11 luni am profit;)
 

gyurikas

Membru
dianalex a spus:
cat de greu eu sunt din martie pe la jumate...si deja ieri am scos 10 deci mai am putin si investitia am scos o iar in restul 11 luni am profit;)
m-am inscris si eu, ai facut cei 10 $ cu referali sau fara ?
 

chips

Donator
gyurikas a spus:
dianalex a spus:
cat de greu eu sunt din martie pe la jumate...si deja ieri am scos 10 deci mai am putin si investitia am scos o iar in restul 11 luni am profit;)
m-am inscris si eu, ai facut cei 10 $ cu referali sau fara ?

Ca pe orice site ai nevoie de refi ca sa scoti mai mult de 1-2 dolari p luna
Ca si standard ajungi destul de greu la cashout (este de 10$). Daca upgradezi banii ti i recuperezi in maxim o luna, cu conditia sa ai cel putin 10 refi activi.

Multumesc ca te ai inscris ca ref al meu. Daca ai intrebari sau vrei sa iti fac o oferta de upgrade pt clixsense... poti sa ma contactezi
 

chips

Donator
nu se pot inchiria...dar se gasesc mai usor decat pe incrasebux, neobux etc... plus ca fiecare are obtiunea de a isi sterge contul si a deveni referalul altcuiva
 
Sus