Cryptouniverse.io - Cryptouniverse.io

Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
The Big Long As per historical price action, I see this as the Golden opportunity for spot buys or low levg longs because of two major reasons: 1.) This is only the second touch on the 200WMA which should be followed by a HH after $14K 1/2

1585554358887.png


LINK INREGISTRARE- https://cryptouniverse.io/en/r/BKZZDQUB
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
CryptoUniverse calls partners to join sending personal protective equipment around the globe.

It’s impossible to instantly supply a whole country with all the necessities. This is becoming increasingly critical away from big cities. We decided that each of us can do something in his power. That's why CryptoUniverse has provided personal protective equipment to its employees and their families and is now helping others.

CryptoUniverse manages the data center in Kirishi (Leningrad Oblast, Russia) and is constructing a data center in Nadvoitsy (The Republic of Karelia, Russia) at the premises of the former aluminum plant. This is where our aid was dispatched. We’ve purchased and sent a package of FFP2 respirators, disposable masks, and protective suits to citizens of Kirishi, Petrozavodsk, Segezha, and Nadvoitsy. The first batch is already delivered to Petrozavodsk and is transferred to the Petrozavodsk volunteer centre (http://gov.karelia.ru/news/07-04-20...ok-i-30-zashchitnykh-kostyumov-volonterskomu/) with the help of the local Ministry of Economic Development and Industry.

Everyone sees how the pandemic is spreading all over the world. That is the main point of our call to partners. Join our endeavor with any resources you may put in: protective equipment, your employees’ assistance, finances or info resources. Only our common unity and mutual aid can help to get this disaster over. Let’s help each other!

#helpiscoming
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
În podcast-ul său ”The Keiser Report”, Max Keiser a susținut că Bitcoin va ajunge la 100.000$ ca urmare a crizei financiare globale provocată de pandemia de COVID-19. De asemenea, el a previzionat că scepticul Jamie Dimon se va ruga de Federal Reserve pentru bani ca să poată să cumpere BTC.

Cumpara si vinde Bitcoin folosind vTrader!
2020, a explicat Keiser, a fost „partea a doua a crizei financiare globale” care a provocat publicarea whitepaper-ului Bitcoin în 2009.

“… Acum Bitcoin va experimenta partea a doua a crizei financiare globale – este deja aproape de 10.000 de dolari o monedă”,
a declarat cunoscutul ”taur” BTC.

„Aceasta este criza financiară globală care va catapulta prețul până la 100.000 USD și dincolo”.


1587224005591.png

https://goanadupabitcoin.ro/pret-bitcoin/bitcoin-va-ajunge-la-100-000-2/
 
Membru
Înscris
10 Mai 2011
Mesaje
47
Salut, m-am inscris cu referalul de la tine la inceputul luni si vroiam sa te intreb pentru ca ieri am dat sa scot. daca ai idee cam in cat timp se face transferul?
multumesc
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
Salut, m-am inscris cu referalul de la tine la inceputul luni si vroiam sa te intreb pentru ca ieri am dat sa scot. daca ai idee cam in cat timp se face transferul?
multumesc

in max . 48 ore ai BTC retras in WALETUL tau personal , dureaza atit pt ca fiecare retragere se verifica manual , un sfat nu mai retrage in zile de week-end sau vineri, cele mai bune zile pt a retrage sint marti, miercuri , joi , in week-end au personal redus si de aceia dureaza mai mult procesarea platilor .

PS . si in RUSIA este acum PASTE asa poate sa dureze un pic mai mult procesul de retragere .
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
Stadiu lucrarilor la nou ferma de minare ce din fosta fabrica de aluminiu

Screenshot_10.png

Screenshot_11.png

Screenshot_12.png

Screenshot_13.png

Aceste 2 imagini sint de anul trecut din toamna de la inceperea lucrarilor de reabilitarea a halei respective , inainte de nebunia asta cu virusul .
Screenshot_14.png




photo_2020-04-23_19-54-43.jpg
PT . cei interesati de acest proiect si nu numai putem vb si aici


https://t.me/cryptomining07
 
Ultima editare:
Veteran
Înscris
8 Mai 2017
Mesaje
888
Daca nu va creste pretul btc peste 15k dupa halving pot sa faca ei si 10 ferme ca nu va mai fi profitabile multe contracte si minerii mai vechi. Raman profitabili doar minerii de ultima generatie care sunt foarte scumpi cel putin pentru noi si altii ca noi, si cred ca se vor mai scumpi. Trebuie ca acest halving sa schimbe ceva altfel cu cresterea continua a dificultatii este foarte greu de produs profit aici. O spun cu regret dar asa este.
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
Daca nu va creste pretul btc peste 15k dupa halving pot sa faca ei si 10 ferme ca nu va mai fi profitabile multe Contraș cte si minerii mai vechi. Raman profitabili doar minedii de ultima generatie care sunt foarte scumpi cel putin pentru noi si altii ca noi, si cred ca se vor mai scumpi. Trebuie ca acest halving sa schimbe ceva altfel cu cresterea continua a dificultatii este foarte greu de produs profit aici. O spun cu regret dar asa este.

dupa having o sa scada destul de mult dificultate de minarea pt ca seria de mineri produsi cam acum 3 ani , gen seria BITMAIN T9+ , toata seria BITMAIN S 9 , J,K , SE nu o sa mai fie productive si automat vor fii scoase din priza , si cum 40 % din capacitatea de minare actuala este compusa din acesti MINERII , dificultate de minare o sa scada destul de mult si o sa dureze ceva timp pina se ajunge la aceiasi capacitate de minare cu noi mineri produsi de BITMAIN , AVALON , etc ,
 
Membru
Înscris
7 Iul 2011
Mesaje
303
Si eu as vrea sa investesc vreo 300 dolari , dar astept sa vina bitcoin halving sa vedem daca se va merita , e ok asa ?
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
Global Macro Investor: Bitcoin poate ajunge la 1 milion de dolari în cinci ani – CEO-ul Bakkt demisionează după doar 4 luni – Sinteza crypto 24 Aprilie
Global Macro Investor: Bitcoin poate ajunge la 1 milion de dolari în cinci ani
Un raport transmis către clienți de Global Macro Investor prezintă un viitor negru pentru piața financiară. Potrivit CEO-ului Raoul Pal, care a fost autorul raportului, pandemia a accentuat slăbiciunile sistemice pe piețele globale. El a subliniat că sistemele de pensii se vor prăbuși, odată cu piețele bursiere.
Pentru Pal, Bitcoin reprezintă o oportunitate pentru a ieși din status quo-ul care se deteriorează rapid.
El susține că, în timp ce aurul ar putea crește de cinci ori în următorii cinci ani, BTC are un potențial mult mai mare.
„Cred că Bitcoin poate ajunge la 1 milion USD în aceeași perioadă. Cred că se poate trece de la o clasă de active de 200 miliarde de dolari la o clasă de active de 10 trilioane de dolari”.
Raportul a concluzionat că Bitcoin „nu este doar o monedă sau un depozit de valoare”.
”Este un întreg sistem de valori de încredere, verificat, sigur, financiar și contabilizat, care nu poate fi creat niciodată în afara algoritmului criptografic. Este pur și simplu viitorul întregului nostru mediu de schimb, incluzând banii și platforma pe care operează”.


https://goanadupabitcoin.ro/stiri-internationale/bitcoin-poate-ajunge/


Bloomberg: Bitcoin își va confirma statutul de aur digital în 2020
Revista financiară Bloomberg a publicat o analiză care susține că în acest an, Bitcoin isi va confirma rolul său de aur digital. În ciuda volatilității provocate de criza COVID-19, BTC înregistrează o corelație din ce în ce mai mare cu aurul. Din această perspectivă, este pe cale să demonstreze că este versiunea digitală a metalului prețios.
“Anul acesta marchează un test cheie pentru tranziția bitcoinului către o cvasi-monedă ca aurul și ne așteptăm să treacă acest test cu brio”,
spune raportul.
Guvernele deja alocă miliarde de dolari în stimulente pentru a combate efectele provocate de pandemie. Analiștii Bloomberg se așteaptă ca BTC să câștige teren în aceste circumstanțe, ajungând să fie adoptat mainstream.
Analiza include date statistice care demonstrează că activul digital are o evoluție încurajatoare pentru investitorii tradiționali. În ciuda volatilității anuale a BTC, care a fost în medie de aproximativ 5 ori cea a S&P 500 în ultimul an, activul cripto a scăzut cu doar 5% în 2020. Prin comparație, indicele bursier înregistrase o scădere de 22% la începutul lui aprilie.


În raport cu celalalte active, această evoluție este considerată un semn al forței divergente. Pentru Bitcoin, este, de asemenea, o indicație a unei tranziții către adopția, maturitatea și performanța asemănătoare aurului.

Versiunea digitală a metalului prețios
În calitate de aur digital, Bitcoin este ideal pentru o economie fără numerar, bazată pe internet. Caracteristicile sale artăgătoare includ transparența prețurilor în orice moment, lipsa de granițe, limite sau întreruperi. În plus, oferă și avantajul că nu este cenralizat sau supravegheat de terți, notează Bloomberg.

Analiștii subliniază de asemenea că minimul din acest an a fost mai mare decât cel înregistrat după bula din 2017.

”Bitcoin este situat pe o poziție mai puternică după prăbușirea anterioară, ceea ce va alimenta creșterea sa viitoare. Prin comparație, bursele par pregătite pentru un nou reset. Creșterea interestului pentru BTC futures, scăderea volatilității și o performanță relativ bună față de burse indică faptul că Bitcoin se maturizează dintr-un activ cripto speculativ către o versiune digitală de aur”,
https://goanadupabitcoin.ro/pret-bitcoin/versiunea-digitala-a-metalului-pretios/
 
Veteran
Înscris
20 Iul 2011
Mesaje
625
Daca eu am cumparat contractul al doilea C-CLOUD 360 / 360 DAYS de 43$, ce trebuie sa mai fac ca sa apara la contracte cumparate?
Ca imi apar banii in Personal account 0.00580338 BTC, si nu stiu ce trebuie sa mai fac.
Multumesc!
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.213
Daca eu am cumparat contractul al doilea C-CLOUD 360 / 360 DAYS de 43$, ce trebuie sa mai fac ca sa apara la contracte cumparate?
Ca imi apar banii in Personal account 0.00580338 BTC, si nu stiu ce trebuie sa mai fac.
Multumesc!


BTC depus acum ii ai in BALANCE , pasul urmator este sa dai clik pe tariifs selectezi 1.cloud contract 360 -5th/s apoi click pe buy ,2.iti apare contractul ca in imaginea de mai jos apoi clik pe chose payment metod , 3 ,se de acolo dai clik in dreapta jos la MY BALANCE ca platesti cu BTC pe lai depus deja , BTC care este in personal account .

1.

Screenshot_31.png

2.
Screenshot_32.png

3.
Screenshot_33.png
 
Sus